Karım Artık Başkasının

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Karım Artık Başkasının

Mesut benim iş arkadaşım, aynı zamanda komşumuz… Karısı Demet ve karım da çok iyi anlaşırlar, sürekli birbirimize gidip geliriz. Çok iyi görüşürüz. Demet tombul memeli, çok güzel vücuda sahip, seksi bir kadın. Karım da hemen hemen onunla aynı yapıda, yalnız biraz daha zayıfça bir kadın…

Mesut evli olmasına rağmen çok zampara, karşılaştığı her kadını seks yönünden değerlendiren, tavlamaya çalışan, sikici bakan birisidir. Onlarla birlikte olduğumuzda şakaları, cinsel imalarla dolu esprileriyle, fıkralarıyla bizi güldürür, neşelendirir.

Arkadaş olmamıza rağmen, zaman zaman karımı yer gibi baktığını ben de eşim de fark ettik. Bozuntuya vermedik ikimiz de… Ne de olsa arkadaş… Önceleri içten içe kızdık, sinirlendik, ben karımı kıskandım.

Karım da önceleri kızıyordu, köpürüyordu arkadaşımın onu dikizlemesine… Sikecek gibi bakmalarına… Ama zamanla alıştık. Önce kızmayı bıraktı. Sonra benim cinsel fantezilerime katılmaya, hayal kurmada benden ileriye gitmeye başladı. Onlar evlerine dönünce yatakta,

“Nasıl bakıyordu bana, gördün mü sen de?” diyordu karım… Artık utanıp çekinmeyi bırakmış, ikimizi de tahrik eden yatak fantezileri kurmaya başlamıştık baş başa kaldığımızda…

“Gördüm tabi de… Adam bakmakta haklı be karıcım. Nasıl da kısa giydin bu akşam… Adam bacaklarına bakmasın da ne yapsın, nerdeyse küloduna kadar açıldın otururken…” diyordum ben de… Yorganın altından sikime el atıyordu karım,

“Yine taş gibi olmuşsun. Hoşuna mı gidiyor Mesut’un karına bakması?”

“Evet, hoşuma gidiyor, tahrik oluyorum. Sen de deli oluyorsun bakışlarına, sakın inkar etme. Baksana amcığın nasıl da sulanmış…”

Bacaklarını aralayıp içine girmiş oluyorum bu aşamaya geldiğimizde…

“Mmm… Sen de Demet’e bakıyorsun ama… O koca memelerini açtıkça kadının içine düşüyorsun pezevenk herif… Ne hayaller kuruyorsun kim bilir… Sikin ondan kalkıyor senin… Mesut’un bana bakmasından değil sanki…”

“Ne yapayım aşkım… Senin memeler portakal, onun memeler karpuz gibi… Off, sikimi iki memesinin arasına soksam, gidip gelsem Demet’in memelerine boşalsam…”

“Ohhh… Belki Mesut da karpuz yemekten bıkmıştır, portakal istiyordur canı… Ne dersin aşkım? Portakal yesin mi arkadaşın?”

“Yesin canım… Mesut senin portakalları yesin, şeftalini yesin, ben de karpuz yerim. Ohhh… Siksin seni…”

“Oh aşkım… Senin yanında mı siksin?”

“Evet karıcım… Benim yanımda siksin… Siksin seni… Amına koysun senin… Ben de sizin yanınızda onun karısını sikeyim. Hep beraber sevişelim…”

Neredeyse her sevişmemizde aynı hayaller kuruluyor, her orgazmımızda arkadaşlarımızın da katkısı oluyordu. Onlarsız yatağa girmez olmuştuk karımla… Gecelerimiz, cinsel yaşantımız onlarla daha renkli bir hale gelmişti. Sanki birbirimizle sevişmiyorduk da, Mesut ve karısıyla sevişiyorduk.

Artık o beraber oturduğumuz akşam bizi tahrik eden ne yaşandıysa, neler konuşulduysa, gece yatakta o minik olayları birbirimize anlatıyorduk. Mesut’un karıma bakışını, karımın giydiği mini eteği otururken nasıl açtığını, Demet’in bluzunun dekoltesinden sütyenin dantellerini nasıl gördüğüme varıncaya kadar, birbirimizi azdırıyor, sonra da kıyasıya birbirimize dalıyorduk.

Mesut karımı dikizlerken, benim de onun karısına, özellikle karpuz memelerine her açıldığında çekinmeden baktığımı görmüyor muydu? Elbette… İkisi de görüyordu. Hatta onlarla her buluştuğumuzda daha bir açılıyordu karısının dekoltesi, bluzların yakaları nedense hiç iliklenmiyordu.

Adeta dile getirilmeyen, sözsüz bir anlaşma oluşmuştu aramızda… Sen karını ne kadar açarsan, ben de kendi karımın açılmasını sağlayayım. Sen benim karımı dikizle, ben de senin karını… İyice tahrik olalım, sikimiz kalksın, eşlerimizin amcığı sulansın, gece yatakta canlarını çıkartalım.

Derken yaz sezonu geldi. Bir akşam onlarda oturmuştuk. Bir yandan yiyip içerken, bir yandan da birbirimizin karılarını dikizleyip gece yatak odamızda kullanılacak fanteziler biriktiriyorduk Sohbet sırasında yaz mevsiminden, sıcaklardan, yıllık izinden bahsedilirken nasıl olduysa konu döndü dolaştı, yaz tatilini birlikte Kuşadası’nda geçirmeyi kararlaştırıverdik.

Bir hafta sonra hep birlikte çadırlarımızı alıp Kuşadası’na tatile gidecektik. Tatil, deniz olayına, hele hep birlikte olacağımıza çok sevinen eşlerimiz bu sürede hazırlıklarını yaptılar. Heyecanla, sabırsızlıkla gideceğimiz zamanı bekliyorduk, günler, saatler geçmiyordu bir türlü… Gece yatakta karımla sevişirken konu hep denizde neler yaşayabileceğimizdi.

“Bakıyorum, Demet’in koca memelerini bikiniyle görmeye pek heveslisin kocacım…” diyordu karım…

“Sen de Mesut’u şortla, mayoyla çıplak göreceksin işte… O da seni görecek. Etek altından amcığını dikizlicem diye yamulmasına gerek kalmayacak zamparanın… Bikiniyi biraz küçük al da rahat rahat amcığını götünü seyretsin adamcağız…”

“Off… Pezevenk kocam benim… Karısının amcığını arkadaşına seyrettiren kocam… Hadi artık, bırak konuşmayı da sik beni… İyice azdırdın konuşa konuşa…”

“Ben mi azdırdım, yoksa Mesut’un yarrağı mı azdırdı seni orospu? Şimdi yanımızda olsaydı nasıl da bayıla bayıla siktirirdin kendini…”

“Canım, senin sikin armut mu topluyor? Mesut sikerken sen de ağzıma verirsin, kıskanma işte…”

“Ohh… Amına koduğumun orospusu seni… Sen adamı laflarınla boşaltırsın ulan azgın fahişe… Siktiricem ulan seni… Mesut’a siktiricem, gör bak…”

“Siktir… Kime istersen siktir… Hadi sok şu sikini de biraz avans ver bakalım… Mesut’un siki niyetine yedir bana…”

Nihayet günü geldi. Çadırımızı ve eşyalarımızı arabalara yükleyip Kuşadası yoluna koyulduk. Akşam üzeri kamp yerine vardık. Fazla kalabalık olmayan bir yerde çadırlarımızı yanyana kurduk. Mesut’u bilmiyorum ama, çadırlarımızın bunca yakın olması birbirine değmesi ayrı bir heyecanlandırıyordu beni…

“Off…” dedi karım çadır kurulduktan sonra… “Rahat sevişemicez tatil boyunca aşkım… Baksana, dipdibe, burun buruna çadırlarımız… Sesimizi duyacaklar diye kasıcaz kendimizi…” Sımsıkı sarılıp öptüm karımı, dudaklarını ısırdım,

“Sakın… Tatile geldik karıcım. Kasmak yok, çekinmek yok… İçimizden geldiği gibi sevişeceğiz. Onlar bizi duysunlar, biz de onların sevişme seslerini… Daha iyi işte… Tahrik bombası…”

Çadırlarımızı kurduk, eşyalarımızı yerleştirdikten sonra bikinileri, şortları giyip denize girdik. Demet’i ilk kez bu kadar yakından, el kadar kumaş içinde görüyordum. Gerçekten hayalini kurduğum kadar vardı memeleri… Bikini üstü o harika şeyleri kapatmakta zorlanıyor, memelerinden gözümü ayıramıyordum. Hele bikinisinin altı, bacak arasındaki yarığının belli olduğu yer beni kudurtuyordu.

Denize girip çıkıyorduk. Bikiniler ıslanıyor, şezlonglarda yayılırken o ıslak kumaşlar içlerindeki hazineleri gizlemekte yetersiz kalıyordu. Hele Demet’in denizin soğuk suyundan sonra güneşin sıcaklığıyla şişip kabaran amcığı… Bitiyordum o görüntüye… Elimden gelse onu orada sikerdim. Orospu Demet de ona sikecek gibi baktığımı gördükçe iyice yayılıyordu.

Tabi ben karısına yan yan baktıkça Mesut un gözleri de aynı şekilde karımı sikiyordu. Karım dediğimi yapmış, bulabildiği en küçük bikiniyi giymişti üzerine… İnce bikini kumaşı karımın kurabiye gibi amcığını gizlemekten çok olmadık hayaller kurduruyordu görenlere…

Akşam olduğu için sahilden ayrılıp duşumuzu yaptıktan sonra giyindik, yemeklerimizi yedik. Çadırın önünde biralarımızı içtik. Aynı zamanda karılarımızın üzerlerine giydikleri yazlık ince kumaştan, minicik, olabildiğince kısa ve dekolte elbiselerin altında cömertçe sergiledikleri vücutlarına baka baka kuduruyorduk.

Bu durum birkaç gün boyunca hep böyle oldu. Kadınların cilveli cilveli, bakılmaktan zevk alan göz süzmeleri, biz erkeklerin sikici bakışları, kabaran ve kalkan, şortların önünden belli olan siklerimizi düzeltmeye çalışmalar…

Onca açılıp saçılmaya, birbirimizi olabildiğince tahrik etme çalışmalarımıza, denizde oyunlar oynarken birbirine sürtünen ve tahrik olan bedenlerimizin çığlıklarına rağmen bir türlü birbirimize açılamıyorduk.

Ve gece çadırımızda karımla sevişirken yan çadırdan gelen zevk inlemeleri, orgazm feryatları, Mesut’un kalın sesli boşalma böğürmeleri… Onlar bizi tahrik etti gün boyu ayarttı, biz de onları… Sabahlara kadar, yorgunluktan bitene kadar sürdü bu…

Bir gün kızlar çadırdan sıkıldıklarını söyleyerek Tusan oteline doğru gitmek istediler. Mesut gelmek istemedi, çadırda kaldı. Biz üç kişi sohbet ede ede yorulana kadar kumsalda yürüyerek gittik. Dönüşte denizin içinden gidelim dediler.

Bir ara Demet’in bana seslendiğini duydum. Denizin çok derin olmamasına rağmen bazı yerlerde dalga ve akıntıların oluşturduğu çukurlardan birine girmişti farkına varmadan… Aslında boyu geçmiyordu fakat aniden düştüğünden panik yapmış, boğuluyorum diye çırpınıyordu.

Hemen bulunduğu yere doğru koşup belinden yakaladım, kaldırıp başını su yüzeyinde tutmaya çalıştım. Bu sırada çırpınmalarından dolayı memeleri olduğu gibi dışarı çıkmış füze gibi duruyordu. Uçları deniz suyunun soğukluğundan parmak gibi kabarmış, iştah açıcı bir manzara sergiliyordu hayran gözlerime…

Bu arada sağ elimi omzundan tutup yukarı kaldırırken sol elimle de gayri ihtiyari bacak arasından tuttuğum için amını avuçlamış vaziyetteydim. Aynı anda iki güzellikle karşı karşıyaydım. Bir tarafta memeleri bir tarafta amcığı… Panik geçmiş, rahatlamıştı Demet… Kızarmış yanakları, kısık gözleriyle baktı bana… Göğüslerini örtmek için en küçük bir çaba sarf etmemişti.

“Harikasın” dedim. O da kısık bir sesle,

“Sen de öyle…” dedi.

Dudakları titriyor, öpülmek ister gibi aralanmış, beyaz dişleriyle çok seksi görünüyordu. O etli dudaklara yumulmamak, emmemek için insan üstü bir çaba sarf ettim. Kendimi zor toplayıp istemeden Demet’i bel hizasına gelen denizin içinde yere bıraktım. Başımı çevirip etrafa bakındım. Karım biraz ileride şeytanca parlayan bakışlarla bizi süzüyordu.

Oradan ayrılıp çadıra geldik. Akşam müzikli bir yere gitmeye karar verdik. Eşlerimiz hazırlandı. İkisi de bir içim su gibiydiler. Karım kısacık bir etek giymiş, üstünde geniş kollu dar bir bady. İçinde sütyen olmadığı için memelerinin uçları belli oluyordu.

Demet ise uzun, içi görünen tül gibi bir etek giymişti. Üzerine askılı bir bluz giymişti. Onun da içinde sütyen yoktu. Memelerinin yarısı ortadaydı. Bu gece bir şeyler olacağa benziyordu.

Canlı müzik çalan güzel bir restorana gittik. Bir yer bulup oturduk. İçeceklerimizi ve yiyeceklerimizi söyledikten sonra gırgır şamata derken zaman epey geçmişti. Bizim de kafalarımız bayağı iyi olmuştu. Birbirimize espriler ve şakalar yapıp eğleniyorduk. Piyanist romantik slow şarkıları çalıp söylemeye başlayınca eşlerimizi alarak piste çıktık.

Her zaman olduğu gibi dans ederken bile gözlerim Demet’in üzerindeydi. Denizde yaşadığımız olay geliyordu aklıma, o güzel memeleri çıplak görmüştüm, amını avuçlamıştım. Hatırladıkça sikim kalkıyor, sertleşiyordu. Karım da fark etti sertliği, karnını iyice bastırarak kulağıma,

“Ne oldu yine? Sikin taş gibi herkesin içinde…” diye fısıldadı.

“Sorma aşkım…” dedim. “Gündüz denizin içinde Demet’e sarılışım geldi aklıma, acayip tahrik oldum.” Gülerek kulak mememi ısırdı,

“Hain pezevenk… Hiç benim karımın canı yok mu, o ne yapar diye düşünmüyorsun. Ben de onun kocasına asılayım bari, belki bu gece ben de Mesut’u koparırım…”

Artık karım da benimle dans ederken yanımızdakilere laf atıyor, Mesut’la şakalaşıyordu. Aleni flört ediyordu adamla, hem de bizim yanımızda… Sanki yaptıkları yetmezmiş gibi, yeni bir şarkıya geçildiğinde Mesut’a,

“Hadi kanka, eşleri değiştirelim, hareket gelsin biraz…” demez mi?

Mesut piçi de bu teklif karşısında balıklamasına atladı. Ben Demet’le, karım da Mesut’la dans etmeye başladık. Şarkı slow olduğu için birbirimize iyice sarılmaya başladık. Demet alev alev yanıyordu kollarımın arasında… Benim alet yavaş yavaş dikildi. Dekolte giysilerinin içinde yarı çıplak bir yılan gibi kıvrılıyordu bedeni müziğin nağmeleriyle…

Esk**en olsa kendimi geriye çeker, çaktırmamaya çalışırdım. Artık umursamıyordum. Utanmazca kendime çekiyor, sertliği ona hissettirmeye çalışıyordum tam aksine… Sertleşen aletim Demet’in kasıklarına değdikçe bana daha sıkı sarılmaya başladı. Bir ara tüm cesaretimi topladım, kulağına eğilip,

“Off… Demet… Bugün memelerin bir harikaydı.” dedim.

“Madem harikaydı, keşke yeseydin onları…” diyerek ellerini boynuma doladı. O harikalar benim göğsümde eziliyordu şimdi… Özellikle bastırıyor, büyüklüklerine rağmen ne kadar sert olduklarını bana hissettirmeye çalışıyordu sanki…

Karımla Mesut da aynı durumdalardı. Aralarından ne su, ne ışık sızabilirdi, o derece yapışmışlardı bedenleri… Daha fazla dayanamayacaktım. Kollarımın arasında sımsıkı kucakladığım kadınla bir an önce sevişmeliydim. Tadına bakmalıydım. Göğsümde ezilen memelerini avuçlayıp uçlarını emmeliydim. Kısacası bir an önce sikmek istiyordum onu…

Bizimkilere seslendim, dikey sevişme yapmayı bırakıp toparlandılar. Hesabı ödedikten sonra yürüyerek yola koyulduk. Eşimle Mesut yarım kalan sohbetlerine deyam ederek konuşa konuşa önden yürüdüler. Biz de arkalarından…

Arkada kaldığımızdan bizi görmediklerini düşünerek Demet’in elini tuttum. Heyecandan ölecek gibiydim. Başını çevirip dumanlı gözlerle bana baktı, sonra tekrar önüne çevirdi başını… İtiraz yoktu. On adım önümüzde karım ve arkadaşım yürürlerken, biz de geride onun karısının elini tutmuş, el ele aşıklar gibi yürüyorduk.

Sokak lambaları azalan yolda sadece mehtabın ışığında asfaltta yürüyorduk. Yol kenarlarında ağaçlar, gölgeler, karanlıklar… O karanlık yerlere geldiğimizde önümüzde giden Mesut’un bizden çekinmeksizin karıma sarıldığını, boynunu öptüğünü gördük. Hatta bir ara durup sarıldı, dudaklarına yumuldu karımın…

“Bizimkiler çadırı beklemeyecekler galiba…” diye fısıldadım yanımdaki Demet’e…

“Evet, öyle görünüyor.” dedi Demet de aynı tonda… “Aslında biz neyi bekliyoruz, onu merak ediyorum.” dedi kollarımın arasına girip bana sarılırken…

“Oh, Demet..” dedim. Hırsla kendime çekip kasıklarıma bastırdım, sikimin ne kadar sertleştiğini ona belli ettim. Dudakları aralandı, başını yukarıya kaldırdı.

“Öp beni…” diye fısıldadı. Öpüştük.

Okşamaya başladım. İncecik eteğinin üstünden kalçalarını okşarken parmaklarımın altında külot olmadığını hissettim. Dudaklarımız birbirini somururken eteğini yukarı toplayarak elimi bacaklarının arasına soktum. Kadınlığı sırılsıklamdı.

“Islanmışsın” dedim dudaklarını yerken…

“Evet canım… Çok ıslandım hem de… Seni deli gibi istiyorum, biliyor musun?”

Sevişe sevişe çadırlara kadar geldik. Bunun üstüne bira içilirdi artık. Çadırın önünde sandalyelerimize oturup epey bira içtik. Bu sırada Demet’i seyrettikçe sertleşen sikim artık zonklamaya başlamıştı. Mesut da benden farksız durumdaydı. Gözünü ayırmadan eşimi dikizliyor, sertleştiği açıkça görünenen sikini ovuşturuyordu.

Karım ve Demet tuvalet ihtiyacı için kalktılar, kampingin tuvaletlerine yöneldiler. Biz de Mesut’la ikimiz oturduk. Önce bir sessizlik oldu. Sonra Mesut söze başladı,

“Kanka… Ben…” Ne söyleyeceğini bilemez gibi durdu. Devamı gelmeyince ben konuştum gülümsemeye çalışarak,

“Karımla öpüştünüz kanka…” dedim. “Bunu mu söyleyecektin?”

“Şeyy… Evet… Kızmadın değil mi?”

“Kızmadım kardeşim… Tam aksine… Sen karımı öperken ben de arkada senin güzel karını öptüm. Sen bana kızdın mı?”

“Yoo… Ben de kızmadım. Peki şimdi ne olacak kanka? Ne yapacağız?”

“Bilmiyorum ama…” İkimiz de sustuk. Bir eşik kalmıştı aşılacak. Bir söz, bir hareket o eşiği aşmamızı sağlayacaktı. Başımı kaldırıp baktım, gözlerini kaçırdı. Ayağıyla yerde kum zeminde çizgiler çiziyordu. Anlaşılan iş bana düşüyordu.

“Baksana Mesut… Öpüşmekle kalacak mıyız? Sen karımla ileri gitmek istemez miydin?”

“Off… Hem de nasıl isterdim kardeşim.” Yüzüme baktı, cesareti artmış gibiydi. Sonunda söyledi, “Senin karına hastayım ben…”

Oh… Sonunda… Ben de içimi dökmeye başladım karşılık olarak…

“Ben de Demet’e hastayım Mesut. O koca memeleri bitiriyor beni… Yatakta karımla sevişirken Demet’le sevişiyorum her gece…”

“Ben de senin karının portakallarına hastayım. Güzel, uzun bacaklarına…”

“Hassiktir… Mesut, biliyor musun, karımla fantezi yapıyoruz hep sevişirken… Ben senin karını becerirken, karım da seninle sevişiyor. Kanka… Karım da seni istiyor aslında…”

“Biliyorum. Karının öyle seksi bir bakışı var ki bana, iliklerimi eritiyor. Kanka, karınla sevişmek istiyorum, hem de çok fena istiyorum. Baksana şu yarak nasıl kalktı, sızlamaya başladı lan…”

“Ne dersin Mesut? Bu gece bitirelim bu işi…”

“Tamam lan… Canıma yetti artık… Bu gece bitirelim bu işi, ne dersin? Sen benimkini al çadıra, ben seninkini…”

“Tamam kanka… Bu gece ne olacaksa olsun artık… Dayanacak gücüm kalmadı benim de… Yalnız, bizim hayalimizde dördümüz birlikte oluyoruz hep… Aynı çadırda kalsak? Birbirimizi göre göre destek çıksak?”

Anlaştık. Elini uzattı, tokalaştık. Sanki arabaları değişiyoruz Mesut’la… Doğal bir şeymiş gibi… Az sonra bizimkiler geldi el ele, gülüşe gülüşe… Ben durumu ve erkekler olarak aldığımız kararı bildirdim,

“Kızlar, biz Mesut’la konuşup anlaştık. Bu gece bizim çadırda kalıyoruz.”

Yüzlerine baktım. Önce hayretle açılan gözleri parlamaya başladı. Birbirlerine baktılar,

“Tamam…” dedi karım. Onlar da anlaşmıştı. “Biz önce girip yatakları hazırlayalım, bize beş dakika izin verin…”

İçeriye girdiler. Kıkırdamalarını duyuyorduk dışarıdan… Bir süre sonra sesleri kesildi. Biz iki erkek kalkıp içeri girdiğimizde gördüğümüz manzara karşısında afalladık. İkisi de çırılçıplak vaziyette, yer yataklarının üzerine uzanmış, bizi bekliyordu.

Ben hiç sorup sorgulamadan direkt olarak Demet’e yöneldim. Mesut da karıma… Bir çırpıda üstümdekileri çıkardıktan sonra Demet’in dudaklarına yapıştım Bir elimle memelerini yoğururken diğer elimle de üçgenini avuçluyordum.

Karım ise çoktan Mesut’un erkekliğini ağzına almış, yalıyor, sert aleti boğazına kadar sokuyordu. Mesut da dilini karımın amına sokuyordu. Ben sırt üstü yattım Demet üstüme çıktı artık sızlayan penisimi ağzına aldı, ıslanan kadınlığını da benim ağzıma verdi.

Manzara çıldırtıcıydı. Bir yanda karım ve Mesut’un zevk inlemeleri, çığlıkları, bir yanda aylardır sevişme hayalleri kurduğum Demet’in kollarımın arasında şehvetle kıvranması….

Bu heyecan içinde daha fazla dayanamadım. Demet’in ağzına boşalırken Demet de benim ağzıma boşaldı. Ama penisim sertliğinden hiç bir şey kaybetmedi. Yerimden doğruldum. Demet’i domaltıp az önce boşalan sırılsıklam vajinasına köklediğimde karım Mesut’un üstünde bağıra bağıra boşalıyordu.

Demet’in memelerinden tutmuş, sert hareketlerle arkasından amına pompalarken karım ve Mesut boşaldılar. Küçük çadırın içi seksi şapırtılardan, zevk feryatlarından geçilmiyordu. Mesut’un penisi de sertliğinden kaybetmemişti. Kısa sürede karımın öpücükleriyle, yalamalarıyla eski halini almış durumdaydı.

Şimdi o da karımın arkasına geçmiş götünü delmeye çalışıyordu. Karımı hiç götten sikmediğim için karım çok acı çekiyordu. Arkadaşım karımı bağırta bağırta götünden sikerken ben de sikimi amından çıkarıp Demet’in götüne kökledim.

Amının sularında ıslanıp kayganlaşan sikim arka deliğinde gidip gelirken öyle zevk alıyordu ki boşalmamak mümkün değildi. Sonunda haykıra haykıra belimde kalan bütün dölümü götünün içine boşalttım. Bacak arasından döllerim aşağı doğru akarken Demet götünü sıkıp gevşetiyordu.

O gece çadırın içinde iki erkek iki kadın, sabaha kadar denemediğimiz pozisyon, yapmadığımız seks varvasyonu kalmadı. İkişerli, üçlü, dörtlü… Aklımıza ne gelirse, canımız ne isterse…

Tatil boyunca aynı şekilde devam ettik. Tabi, tatil sonrası da… Karım artık benden çok, başkasının malı oldu.

Akşamları iş çıkışı karım onlara gidiyor. Bana sormadan hem de… Az sonra, o gece şanslıysam eğer, Demet kapıyı çalıyor. Ben Mesut’un karısıyla sevişirken, Mesut da benim karımı sikiyor.

Ama genelde dörtlü yapıyoruz, bizim ikiz yatakta, çadırdaki seks gecemizi canlandırmaya çalışıyoruz.

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bakire Sevgilimle, Arkadaşı Salondayken…

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bakire Sevgilimle, Arkadaşı Salondayken…

Tüm çocukluğunu beraber geçirmiş, 5 kişilik arkadaş grubunun hepimiz iyi-kötü bir yerlerde yaşama adım atmıştık. Ben ve birimiz daha o hafta içerisinde birliklerimize teslim olacaktık. Kısacası uzun bir ayrılıktan önce son buluşmamızdı. Taksimde, cebinde eğlensin çocuklar diye harçlığı bol tutulmuş 5 sapı kabul edecek bir yerde oturup içtik. Mekandan ayrılmış çakır keyif 5 çok iyi arkadaş İstiklal’de amaçsız sohbet edip yürüyorduk.

Telefonun çalışı şaşırtıcı olmadı benim için. Kız sevgilisini başka şehre 6 aylığına gönderiyor olmanın üzüntüsünü yaşıyor, yetmiyormuş gibi tüm gece aramalarına kısa cevaplar alıyordu. Açtım.
– “Nerdesin?” dedi.
-“Hala Taksim’deyim” dedim.
-“Neresinde?” dedi.
Dayanamayıp, her güzel kızın yanında olan çirkin kankasını alıp gelmişti. Önce kızdım, sonra neden geldiğini anlamaya çalıştım.

Arkadaşlarla vedalaştık, yine görüşüp buluşacaktık, öyle anlaştık, ayrıldık. Otobüs duraklarında beklemesini söylemiştim, yanına gittim. Açık mavi kotu, kısa boyu, yuvarlak ve çıkık kalçası, kahverengi boyalı saçları ve esmer teniyle sevdiğim kız karşımdaydı. Yanında etine dolgun, sivilceli suratıyla arkadaşı vardı ve sevdiğimi olduğundan da güzel gösteriyordu. Sarıldık, ağladı, konuştuk. Saat on biri geçiyordu. Otobüs seferleri bittiği için sarı dolmuşlara bindirip evine gönderdim. Ama konuşma sırasında “Evdekiler bekler.”, “Evdekiler bu saatte bir şey demeyecek mi?”, “Nasıl geldin?” gibi soru ve telkinlerime dayanamayıp “Annemler düğün için köye gitti.” demişti. Bir şeylerin kafanıza sonradan dank ettiği olmuştur. Kız bindi, gitti. Sigara yaktım. Bizim eve giden otobüslerin seferi on iki buçuğa kadar devam ediyordu. Ve onların evi boştu.

Kızla evleneceğim. Çok seviyorum. O istemez böyle bir şey ama istese de yapmamam gerekir.
-“Evleneceksin oğlum kızla.”.
Kendi kendime kurarken, telefon yine çaldı.
“Özledim.”, “Gideceksin.”, “Görüşemeyeceğiz.”.
“Tamam.” dedim “Geliyorum.”.

On beş dakika olmuştu o gideli. Onun bindiği dolmuştan sonra kalkacak dolmuş önümde duruyordu hala. Bindim, parayı verdim. Yol boyunca mesajlaştık. İndiğimde durakta bekliyorlardı zaten. Ev durağa on dakika yürüme mesafesindeydi. Evin önüne vardığımızda arkadaşıyla ben aşağıda kaldık, o önden girdi. Bir dakika geçmeden aradı, yukarı çıktık.

Önce bir kahve seansı, havadan sudan muhabbet. Arkadaşının verdiği rahatsızlığı umursamayışımız. Kucağıma oturması, öpüşmeye başlamamız. Hepsi kahveler bittikten sonra beş dakika içinde olmuştu. Kafam güzel değil ama çakır keyiftim. Sevdiğim kadın kucağımda, ellerim kalçalarında dudaklarımız emişmekte. Bizi izleyen bir çift kıskanç göz. Arkadaşı rahatsız oldukça ben daha rahatsız oluyordum. Kafası güzel olan ben iken, rahat davranan nasıl o oluyordu anlamıyordum. Anlamam için çok beklememe gerek yokmuş.

Arkadaşı dudaklarımızdan çıkan öpücük seslerinin arasına girip ben artık gideyim diyebildi. Bir “Saçamala bu saatte.” “Nasıl?” “Nereye?” “Neyle?” muhabbetinden sonra benimkinin odasına geçmeye karar verdik. Direkt yatağa yan yana uzandık ki, başka bir oturma ve yatma mobilyası yoktu zaten odada. Uzun öpüşmeleri oldum olası sevmişimdir ama sonrası olmayacağını düşündüğümden midir nedir, hayatımın en uzun ön sevişmesini yaşadık. Arkadaşı iki kere odaya gelip “Kahve ister misiniz?” ve “Ben gitsem mi ya?” diye meraklı gözlerle böldüğüne göre epey uzun sürmüştü.

Yatakta sırtüstü uzanmış, onu üzerime almıştım. Kalçası tam kasıklarımın üzerinde, vajinası penisime denk gelecek şekilde öne eğilmişti. Sutyenle göğüslerine ulaşmak çok konforsuz olduğundan kopçasını açtım. Oldum olası bu mereti tek elle ve hızlı açarım. Bir yıldır sevgilimdi ve göğüslerine ilk defa çıplak ellerimle dokunuyordum. Ben kopçayı açınca, askıları çözüp tişörtün altından çekip, kenara fırlattı sutyeni. Şimdi küçücük göğüslerini ve göğüslerine oranla anormal derecede büyük göğüs başlarını okşuyordum. Kalçası kasıklarımda gidip geliyor fakat ikimizde de hala kot olduğundan pek bir şey anlamıyordum. Bir elim kalçasında, diğer elim göğsünde öpüşmeye devam ettik.

Yatakta doğruldum, üzerimdeki kazağı içindeki atletle beraber çıkardım, sutyeninin üzerine fırlattım. Daha önce vücudumun bu bölümünü hiç görmemişti. Kısa süre inceledi. Dikkati göğüs kafesimdeyken pantolonunun düğmelerine elimi attım, elimi tuttu ama faydasızdı. Parmağımı kemer askısına takıp pantolonunu o pozisyonda çıkmayacağını bile bile aşağı çekeledim. Poposunu olabildiğince açmak istiyordum. Direndi ama ellerini tutup kafi derecede sıyırdım pantolonunu.

Elimi attığımda tipik iç çamaşırı beklerken tenine dokunmuştum. Benim masum sevgilim g-string tercih etmişti. Parmaklarımı olabildiğince yarığa uzatmaya çalışıyordum, o da bileğimi tutmuş olabildiğince deliklerinden uzak tutmaya çalışıyordu. Bir süre güreştikten sonra kolu yoruldu ve orta parmağım vücudunun daha önce hiç ellenmemiş en küçük ama en tatlı deliğine ulaştı. İçine sokmuyor ama okşuyordum. Daha aşağılara inmeye çalıştıkça kendini geri çekiyordu.

Bir hışımla kucağımda alıp önce yanıma sonra altıma yatırdım. Tişörtünü boğazına kadar sıyırıp, dikleşmekten burnuna değecek göğüs uçlarından birini ağzıma aldım ama aklım daha aşağılardaydı. Elim pantolonunun içerisinde g-stringini kaydırıp vajinasına ulaşmaya, onun eli de buna engel olmaya çalışıyordu. Diğer elime ulaşamadan kotunun bir tarafını sıyırdım, daha sonra diğer yanını. Benim sıyırdığım yanları çekmeye uğraşıyordu ama nafile. Pantolonu dizlerini üzerine kadar sıyrılmış, bacaklarının arasında bedenim olduğundan kapayamayacak durumdaydı. G-stringi güreş esnasında epey sünmüştü.

Ben pantolonumun düğmelerini çoktan açmıştım. Penisim pantolonun fermuar bölümünde boxerımı germiş, çadırını kurmuştu. Artık aramızdaki tek engel sünmüş bir g-stringti. Ve kenarları ipli olan modellerdendi. Derdim aslında koparmak değildi ama iki el farklı yönde iki üç tarafa çekince kopuverdi.

Bu gece buraya gelirken planım bu değildi. En azından bu noktaya gelmesini planlamamıştım. Daha ötesini hayal dahi ettiğimi hatırlamıyorum. E o zaman hayatımın aşkı kararı vermiş, şimdi tekrar gözden geçiriyordu. Kızların istediği halde zora koşması evrensel bir kural zaten. Yine de ondan sonra yaşadığım deneyimlerle karşılaştırırsak zor da olmamıştı.

Biraz debelense de kotu da g-stringi de çıkmış, yeni traş edilmiş, şişkin dudaklı, deliği henüz görünmeyen esmer şeftalisi loş ışıkta parlıyordu. Çok fazla incelememem için beni üzerine çekiyor öpmeye çalışıyordu. Benim aklım kotumu çıkarmaktaydı. Bir yandan boxerın üzerinden penisimi vajinasına sürtüyor, bir yandan kotumu bacaklarımdan sıyırıyordum.

Kotu çıkardım. Dilimi boynundan göğüslerine kaydırdım. Oradan göbeğine, oradan daha aşağılara. Elleri kafamı itiyor, çekiyor , sırtımı tırmalıyordu. Bacak arasına indiğimi anladığında birden beni göğsüne çekti. Artık hazırdı. Boxerımı sıyırdım, elini tutup penisime götürdüm. Dokunduğu anda çekti. Bir daha götürdüm. Tuttu ve tuttuğu haliyle duruyordu. Gereğinden fazla sıkıyor ve hiç hareket ettirmiyordu. Elinin dolu olmasından istifade edip parmaklarımla deliğini arıyordum. Vajinası vıcık vıcıktı.

Penisle ne yapması gerektiğini anlatmak için elini aşağı yukarı kaydırdım. Uzun süredir hiç konuşmamıştık. Büyüyü bozmadım sadece göstermekle yetindim. Bir süre gösterdiğimi yapmaya çalıştı. Ya çok sıkıyor ya az dokunuyordu. Zaten aklım daha keyifli bir organındaydı. Bacaklarının arasına iyice yerleştim, bacaklarını belime doladım. Penisimin başını rastgele bastırdım vajinasına. Suyu ıslatmıştı ama yine de dardı. Aşağı yukarı sürttüm bir süre. Hoşuna gittiği belliydi ama bacakları hala kaskatı belimi sıkıyordu. Henüz deliği kapalı idi, açıkçası tecrübemde o kadar değildi o zamanlar deliği arıyordum penisimle. Bu zamana kadar aceleci olmadım hiç. Bir süre penisimin başını tutup sürttüm vajinasına. Altlardaydı delik biliyorum, penisimin başı oralarda bir yere yerleşiyordu ama girebileceği bir kuytuluk değildi.

Sürtmekten vazgeçip iteklemeye başladım, rastgele. Ve oldu. Oralarda sıcak, kaygan, sıkı bir yer buldu sonunda. Yavaş yavaş ittirip çekiyordum, başı bile henüz yerleşmemişti. Ama iniltiler çıkarıyordu sevdiğim derinden sessiz. Kayganlaşmaya başladı önce sonra başı girdi. Dedim ya aceleci değildim ama azmışlığın tanımıydım o an. Biraz daha girdi, çektim. Bir sonraki iteklememde biraz daha, biraz daha, biraz daha…

Tamamı içindeydi. Sapına kadar, taşaklarım ezilene kadar bastırdım. Üzerine yattım. Üst dudağını dudaklarımın arasına aldım. Dilimi önce diline sonra damağına değdirdim. Emebildiğim kadar çok emdim dudaklarını. Gidip gelmeden önce onu ne kadar sevdiğimi anlattım belki de.

Hafif geri çekildim. Tekrar girdim. Yavaş fakat ritimliydim. Yanaklarımı tuttu, dudaklarını yanaştırdı. Öpmeye başladığında tamamını çıkarıp, sert soktum. Git gele başladım, inlemeye başladı. Dudaklarım dudaklarında olmasa bağıracaktı ama sadece inliyordu. Aklımda tek soru, çıkarıp bakamıyorum, anın büyüsünü bozamam ama merak konsantrasyonumu etkiliyordu. “Kan geldi mi acaba?”

Sokak lambası perdeye rağmen aydınlatıyordu yatağı, kapı tarafı gece lambasıyla aydınlıktı zaten. Bir fırsat olsa, baksam göreceğim ama yok. Kollarımı yatağa yasladım kendimi geri çektim, pompalamaya devam ederken boynumu büküp baktım, karanlıktı ama penisimin üstünde tenimden daha koyu bir lekeyi görüyordum. Sevgilim bakireydi ve ben onun ilk erkeğiydim. Daha da hızlandım, çığlığını bastıracak dudaklarımda yoktu. Zevkle, acı karışımı inliyordu.

Kapıyı tıkladı. Sevgilimin ismini söyledi. Arkadaşının evde olduğunu unutmuştum, he o an hangi evde hangi semtte olduğumu bile unutmuştum ya. İstifimi bile bozmadım. Sevgilim inlemeyi kesti ama cevap vermeye fırsat kalmadı. Amına koydumunun ayısı açtı kapıyı, soktu kafasını. Misyoner pozisyonundaydık, kapı sırtma bakıyordu. Görmemesi gereken sikim, taşaklarım, sevgilimin vajinası ,ona girişim, kan… Dikkatli baktıysa hepsini görmüştür. Birden ikimizde ona doğru baktık.
-“Napıyosunuz?”
-“Hamd olsun. Sende ne var ne yok.”
Allahın malı. Kız arkdaşım insaflı çıktı da, “Görmüyor musun? Çıksana.” diye aklını başına getirdi. Çıktı. Ama ortamın içine sıçtı işte. Kaktık, toparlandık. Hala kanıyor mu ona baktık. Yataktaki kana baktık. Sonra penisime bulaşmış olanı sildik. Yataktaki kanla uğraştı ama tam çıkaramadı. Umursamadım da, yıkardı ne de olsa.
Salona geçtiğimizde teşekkürü bir puanla kaçırmış memur çocuğu sıfatıyla karşıladı bizi. Neler olup bittiğini biliyordu ama soruları teyit etmek için soruyordu. “Neden?”, “Nasıl?”. Bi sigara içimlik vakitte öğreneceğini öğrendi, fakat ben henüz boşalmadığımdan aklım oradaydı. Arkadaşı bile güzel görünüyordu gözüme, en azından devasa memeleri. Sigaraları bitirdik, içeri geçeceğimizi söyledik. Daha odanın kapısına vardık ki peşimizden geldi.
– “İçeride sıkıldım, bende görmek istiyorum” dedi.
– “Neyi görceksin?” bile demedik.

Odaya girip yatağa uzandık. Arkadaşı yatağın karşısındaki duvara yaslanıp yere oturdu. Kotlarımızı ve üstlerimizi giymiştik içeri geçerken ama içlerinde çamaşır yoktu. Zaten benimki çıktığım andan beri inmemişti. Önce onun üzerini çıkardım.Sonra kendiminkiyi. Sonra kotlar. İkimizde arkadaşına bakmıyor hatta o yokmuş gibi sevişmeye devam ediyorduk. Eminim ilk çıkardığımda direk penisime bakmadı ama salondan beri önümdeki şişliğide ölesiye merak ediyordu.

Kısa bir süre öpüştükten sonra ben penisimin başıyla deliğini aramaya başladım bile. Ama kuruyan kan kayganlığını kaybettirmişti vajinasına. Tükürüğümü önce vajinasına sonra penisimin başına sürdüm. Arkadaşı aşağıda neler yaptığımı net görebilecek pozisyonda değildi ama kıyısından köşesinden birşeyler görebiliyordu heralde. Yavaşça içine girdim yine. Fakat bu kez sabırlı davranamadım. Hemen pompalamaya başladım.

Hayatımda birkaç istisna dışında hiç erken boşalmadım. Hatta geç boşalma diye bir hastalık varsa o bende var galiba. En kısa pompam 40-45 dk sürüyo, bazen bir saati geçtiği oluyo. Ama o gün o dakika birşeyler değişikti. Henüz beş dk bile olmamıştı ikinci kez pompalamaya başlayalı. Sevgilimin zevk mi acı mı duyduğunu bile anlayamadım çıkardığı seslerden, ya da yüzünden. Boşalırken kendimi geri çektim.

Elimde taş sertliğinde penisim. Vücudumdaki tüm kaslar gerilmiş. Önümde sevgilim ve pürüssüz, terlerimizden dolayı parlayan göbeği. En garibi de tüm bunları profilden izleyen bir çift meraklı göz. Uzun ön sevişmemiz boyunca şişen taşaklarım, işi bir kez yarıda bölmem ve sevgilime duyduğum arzu. Öylesine boşalıyordum ve öylesine bir ağrı hissediyordum ki taşaklarımda. Döllerimin birazı yüzüne, birazı boynuna ve göğüslerine fışkırdı. Ben o sevişme için biriken döllerimin neredeyse tamamını fışkırtmıştım ama henüz göbeğine değen yoktu.

Üzerinden kalktım. Sevgilim hemen pantolonunu istedi. Tişörtüne uzanıp onu da giydi. Ben çömelmiş vaziyette, yarrağım elimden bir süre yatakta oturup kaslarımın kendine gelmesini bekledim. Sevgilim atletimi ve boxerımı almış artık kendimi sergilemememi istemediğini belli edercesine bana uzatıyordu. Giyindik, salona geçtik. Acıyıp acımadığını, zevk alıp almadığını, içine döl kaçıp kalmadığını, aklında ne varsa soruyordu arkadaşı sevgilime.

Dayıları, kuzenleri yakın oturduğu için gece orada kalamazdım, sabah çatkapı gelme ihtimalleri vardı. Gecenin dördünde çıktım evden. Üç gün sonra askere gidecektim. Uğurlamaya geldi yine arkadaşıyla beraber. Konu üzerinde hiç konuşmadık ama arkadaşının bakışlarını da önümdeki şişlikten hiç alamadık.

Askere gideli dört ay olmuştu ama telefonda sürekli kavga etmiştik bu süre içinde. Nitekim ayrılıkla bitti. Biz ayrıldıktan bir hafta sonra arkadaşı msn’den hal hatır sormak için yazdı. Konuşmaya telefonda devam ettik. Bunlardan eski sevgilimin haberi olmamasını istedi fakat ben olursa olsun havasındaydım. Bir iki görüşmeden sonra hafta sonu askerliğimi yaptığım şehre gelmesini istedim. Önce mırın kırın etti, sonra “Ne yapacam gelip?” muhhabbetine sardı. Açıkçası çok da üstelemedim. Bir daha ne o aradı, ne ben.

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Something About Veronia

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Alternative

Something about Veronica, I kept repeating to myself, something about her, something about her that was unlike anything that any human, let alone human female on this planet possessed. The something could be described as innocence, an innocence that stems from an air of unreachability on my part, a quality of non-judgment that pervades her entire life. She seemed to me, to have a purer soul than everyone else I have ever met, but you couldn’t tell her that, because that would make her self-conscious beyond belief. She is in her early twenties, but her parents still kept a close watch over her every decision.

I’m 25, have been living on my own since I’ve been out of high school, and at first had a hard time relating with the young “mama’s girl,” as I referred to her more than once. I had been working at the restaurant for my entire working life, but she joined the team about eighteen months ago. It was always servers competing against the kitchen staff. For some reason, however, with Veronica, we were never against each other. Her innocence kept me from lashing out at her when she was new at her job, and frankly, not very good at it. Her beauty, class, and posture, kept me fascinated with someone that I had no business being interested in, but was drawn to nonetheless.

The restaurant that we worked at could be described as a “small town, high class,” type of place. The building was a landmark of the sleepy town where I lived and worked, and about a year ago, my boss, the restaurant owner let me live in an upstairs apartment, completely melting the boundary between my work and home life. I could be found at work more nights than I was off. Usually, on weeknights, I was the only cook in the kitchen, and there were only a couple of servers on the floor. On Monday, Veronica was serving, and it was a night I would never forget.

It was a slow night, the night that as a cook, you always hope for, but as a server, was bittersweet. Veronica and I often had discussions about her friends and relationships, and through this I discerned that she had had a few boyfriends, but had never gone all the way. I mentioned her innocence, and I think that she might just have been waiting till marriage to make that final step. Veronica looks at me as someone she can trust. We hang out after work, usually at my place. We even have sleepovers, her religious zealots for parents even trusting me to take care of their daughter. They just assumed that I was the nice guy who couldn’t take advantage of a situation like this with a hot young girl sleeping 10 feet away from me.

The worst thing was, they were half right. I hadn’t to that point taken advantage of the situation. I wanted more than anything to fuck her brains out, to strap her to a piece of my furniture and make her call ME daddy, to slam into her pussy until she cried out it pain. But these feelings only came a couple of times a day, they were usually accompanied by a fluttering of the heart and a growing of my member.

So on this Monday night, a slow night after work, we had worked out that we would have one of our sleepovers, and I made a promise that you would make a move, or for god’s sake, at least tell the girl how you felt about her. Usually, during our sleepovers, Veronica and I watched tv, played videogames and ended up talking for a few hours. This night wasn’t any different, but the talking seemed to come a little earlier. Veronica wondered aloud if she was making the right decisions in her life, whether waiting until marriage for sex was worth it, and whether the conservative Christian values that her parents instilled in her were of any value. She mentioned that she just found out that her parents were pregnant with her older sister before they were married, and suddenly she didn’t feel that they had any room to preach to her any more.

I took all this with a big grain of salt. It wasn’t usual for Veronica to get this emotional during our sleepovers, but I wanted to seem like I was there for her as a friend if she needed it, and certainly didn’t want her to censor her thoughts. Veronica started saying that she trusted me more than any man she had ever met, and she knew güvenilir bahis that I wouldn’t hurt her. I was sitting mere inches away from her on my living room couch, when she leaned in and said “I want to sleep in your bed tonight.”

At first, I was offended. I thought, “Do you expect me to sleep on the couch in my own apartment?” But her reaction seconds after she said this illuminated the fact that she meant this as an invitation to sleep in the same bed, for the first time. My reaction, was the same as it had always been when she seemed ready to jump into a situation. “Are you sure?” and “Have you thought this through?” I didn’t verbalize any of this, thank god, because that would have made me seem like a scared child, and my slow reaction time saved me.

“I’m ready whenever you are.” She said, before I had the chance to say anything with my word hole. She got up off of the couch and went to the bathroom.

I was alone. I was confused. I assumed she was now undressing, or changing into more comfortable attire. I was left there on the couch wondering what I should do next. I got up and stumbled into my room. I searched through my closet for my best smelling underwear, holy crap “I should do more laundry,” I thought to myself. I glanced at the unused condom that sat on my dresser, unused since my last sexual experience with my ex-girlfriend, several months ago. I wondered if I should hide it, if Veronica saw it, if she would get the wrong idea about me, or the right idea, the idea that I wanted to fuck her, in a safe way, with no STD transmission. I decided to just grab it, and stuffed it into my dresser next to my bed. I stripped off my t-shirt and pants from work, and jumped on my bed. My heart pounded in my chest as I waited for my Veronica to emerge from my bathroom.

I hear the door open. Her silhouette enters my bedroom doorway. Veronica was wearing a plain revealing tank top, and a pair of my boxers that she stole the last time we had a sleep over. I lost control of my voluntary reactions, and began drooling as I stared at her curves that she had kept hidden from me until this very moment. I had imagined what she looked like in her underwear 1000 times before, while I abused my cock with my right hand, but the real thing, with the way the tank top fell at her breasts, revealing more than a hint of cleavage, and showed off an ample amount of her midriff.

At the sight of all of this, my cock began to have a mind of its own. I felt it grow in my boxers, my full erection straining against the fabric in mere seconds. It was out of my control, and in my embarrassment, I rolled over onto my side to hide it. Veronica, twice as smart as I’ll ever be, laughed, and told me, “Colby,” that was my name, I don’t think I mentioned that, “you don’t have to hide the fact that you’re attracted to me, I find it very flattering. I’m aroused too, but I don’t have a barometer of sexual arousal that grows with my attraction for you.”

This was all happening so fast. A minute ago, we were talking on my couch, now we were in our undergarments talking unabashedly about my erection and her inability to possess one. Veronica glided across my bedroom floor before I had the opportunity grasp the whole situation. She never seemed to touch the ground. Before I knew it, she was on the bed with me, making it creak as the distance between us narrowed. I stiffened out of nervousness, but she didn’t miss a beat, as she pawed at my neck, and nestled into my chest.

Her mouth started to tease my lips with the lightest licks and whispers ever experienced on this four and a half billion year old planet. She crawled on top of me as my body caved in to her frame. I reached out and grabbed at her breast, letting my inexperience show . I pawed awkwardly at her supple tits, groping at her bust with reckless abandon. She pulled away slowly, and exclaimed, “Would you like a better view of the objects that you’re playing with?”

I never knew that this side of Veronica existed. She expertly peeled away her yellow tank top, revealing a tan brazier. She usually wore loose fitting clothes at work, so it was quite visually stimulating to see her canlı bahis breasts pushing against the satin barrier. Was she actually expecting me to be able to handle all of this? I was about to blow my load when I saw her emerge from the bathroom. Now that she was touching me and in her underwear, I couldn’t take it. I had to do something to take control, so I wrapped my arms around her waist and rolled over with her in my arms.

She had teased my lips with her mouth earlier, but now that I was in control, I probed her mouth with my tongue, pushing the envelope further than it had been in our year and one half relationship, officially declaring my intentions to ravage her body. Her mouth tasted like sweet tarts, not like alcohol, like my first kiss four years ago with the slut that took my virginity. My hands wandered up and down her upper body. I unclasped her bra, luckily for me she wore a relatively easy garment to disrobe. The single clasp popped easily, and the last piece of clothing that came between me and her milky white breasts fell down her body.

I have always been a breast man, so when the opportunity came around, I leapt at the chance to look at, play with and taste Veronica’s nipples. I reached up at once felt her mound of feminine flesh and searched for nipple. My index finger rubbed across her aureole, and a second later found her pink protrusion. I squeezed it between my finger and my thumb, while I maintained my focus on giving her the most passionate French kiss of her life. She let out a soft moan, but it was stifled by my aggressive mouth enveloping her own. She fought back, reaching for my ear with her mouth. Her tongue found my ear lobe, batting it back and forth driving me near the edge. My arms and legs broke out in spontaneous goose bumps, with the hair on my arm standing on end. Her hot breath became almost too much to take, as I involuntarily narrowed the gap between my neck and shoulder, unintentionally forcing her face away from one of my most tender areas.

She used my momentary loss of control to her full advantage, pushing my shoulders and forcing herself back on top of me. The light wrestling was very erotic, and she now pushed her full weight of her body on my erect crotch. She began to grind her mound lightly against my engorged cock, slowly at first, as if it could have been an accident, and then faster and more aggressively taking all chance out of the equation. Her innocent hips moving rhythmically against mine, drawing me closer to orgasm. Veronica’s voice broke the sexual tension, “I’m so horny, I can barely see straight.” Her honesty caught me off guard. We hadn’t spoken in a few minutes, and her voice shocked me at first.

“Veronica, I want to satisfy your every need,” I assured her that she needn’t worry about her needs, that I would go above and beyond to make sure she was satisfied in every way.

“Sshh,” she said, her reaction let me know that she understood, but she wanted to pleasure me first, and that words weren’t necessary, that they were even a nuisance in these circumstances, coming between us and some good old fashion oral sex. She began kissing my chest, letting her tongue push through her lips and make contact with my bare skin. She held my arms tight against the bed, letting me know that she was in control. She let go of my arms, however I held them where she left them . She started to lead down my chest with ever so slight kisses that ended in my pelvic region. I trusted that she knew what she was doing in this delicate area, despite her lack of experience. She firmly grasped my shaft and started stroking the underside of my cock with her tongue. She slowly licked the head of my member, popping it in and out of her mouth. I started to pull the loose strands of her hair away from her face so I could receive a full view of the action. She used this as a cue to take my full length into her mouth, as she cupped my balls. She bobbed up and down like a pro. I would have never guessed that this was the first time that she had given head. I stopped her short of giving me the ultimate release, letting her know without words that I wanted to cum inside of her.

I wanted bahis siteleri her to know the same carnal pleasures that I had received. I flipped her around and slipped my thumbs inside of the waistband of her panties, and slowly pulled her striped underwear down her ample thighs. She lifted her hips off of the bed to allow me to easily slip the panties off of her body. “This is the first time I’ve been completely naked with a man,” she offered up to me, unsolicited. Coming from anyone else, this statement would have make me freeze in my motion, but coming from the maximum desire of my affection, this was like the mission statement for a love affair. I needed to complete this night of lovemaking, I needed to make Veronica mine. She needs to cum. I pushed her thighs in opposite directions, exposing her feminine mound in full view for me for the first time. I licked her inner thighs giving her the same goose bumps that she gave me several minutes earlier. I licked the outer lips of her vagina slowly, testing her and tasting her full sweetness, she was as wet as any woman could be. I teased her, noting that she begged me with her body to lick her clit, but I held off for as long as I could, licking her outer lips, and probing her with my finger. I finally released her longing by assaulting her clitoris with my tongue, causing her to writhe in ecstasy. She bucked her hips back at me while I continued to tongue her engorged pussy. She grabbed for a pillow at the head of the bed, and stuffed it into her face, muffling her cries of pleasure. I plunged my index finger deeper into her sex, enjoying the feeling of her vagina tightening around my phalange. She tightened her hips around my head, squeezing it like a vice; I strained to hold my tongue on her clit, furiously brushing it along the slit with the same rhythm. She screamed into the pillow now, trying to thrash her lower body, but I held her in place. She grew even wetter, as she convulsed. Her juices leaked out of her hole, drenching my face, and lingering on my chin. I pulled up from her lower region, and reached up to kiss her. She hungrily took my mouth, whimpering slightly. “I need to feel you inside of me, to fulfill me completely,” she said.

Needing no more convincing, I pulled the condom out of my dresser drawer, and handed it to her. She slyly unrolled it onto my erect penis, and laid back onto the bed, spreading herself open for me. “I’m ready,” she said. My heart was beating out of my chest now, and felt like it was going to leap out of my throat. Not wanting to seem like I was scared shitless, I spread her lips open without skipping a beat and lowered myself onto her. Using her moans as a roadmap, I slowly guided my cock into her. I spread my arms out and grabbed both sides of my double sized bed. As I slowly thrust myself into her the bed creaked with each motion. I wished I had played some music with the few moments that I had when she was in the bathroom, but it was too late now. The silence of it all was deafening. I asked her if she was okay, if it hurt. She assured me that it felt great, that I should keep going. She dug her nails into my shoulder, as I kissed her softly, which felt different with me inside of her. I looked deep into her eyes, as I became more focused on my task. She lifted her legs around my waist, allowing me to gain deeper penetration.

Before too long, my muscles started to convulse. This was a familiar experience, I had been orgasming since childhood, but inside a woman is an entirely different experience. I felt out of control, I started to spurt, as I grasped her aroung her midsection, thrusting faster than I had before. “I’m cumming,” I felt the need to verbalize. She just nodded and moaned. “Uh….ahhhh….ohhhh, she made me make noises that I didn’t think I was capable of making.” I shot load after load into the rubber barrier, filling the reservoir tip. I let myself fall limp onto her body, allowing the both of us to enjoy the experience. I started to wonder if this was a one time deal, or if this could grow into something more, which is what I had hoped she wanted.

She interrupted me in mid thought, “I’m glad you were my first, I hope that we can do this again at our next sleepover.” She yawned, rolled over, and was asleep before I knew what happened. It would take me countless nights to process just exactly how I came to take the innocence of my sweet Veronica.

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sissy’s First Time

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

By the time my wife, S, and I had been married for fifteen years, there was not much that we didn’t know about each other. If you’re going to make it that long, you’re going to have to learn to be honest with each other. This is what had led to me recently, cautiously, come out to her as being bi, turning at once tepid physical relationship into one of ongoing smoldering, passionate experimentation. She was amazingly supportive. She bought out first strap-on, found us male-strip clubs, and even encouraged me to let my hands wander and linger while slipping dollar bills into the dancer’s g-strings. But before tonight I had not been able to completely indulge this fantasy. But tonight was going to be different. An off-hand drunken joke in a bar, last night, led to an “are you serious? I’m serious if you’re serious” exchange and soon she was picking out my perfect first-time stud. Now, tonight, she and a man half my age are drinking wine and flirting in my kitchen. She knew I wanted to be with a man and even arranged this experience for me, but she didn’t yet know everything.

She never said a word, but the woman at the lingerie shop knew the bra and panties, thigh-highs and garters I spent all afternoon shopping for were not for a wife or girlfriend. My stomach was in knots the whole time, but the excitement of this woman knowing they were all for me was delicious. It was exhilarating, us sharing a secret I’ve been too embarrassed to speak aloud…that I was going to break all the most sacred taboos. Not only was I going to be on my knees sucking cock, begging a man to splash his hot cum across my face, shoot it into my eager mouth kaçak iddaa and fill my ass with it, I was going to do it all as a cross-dressing, lingerie-wearing sissy.

Back at home, S continues to entertain the young man while I finish dressing. The panties I picked out today will be just big enough to cover me when not aroused…now, as I slip them on over my stockings, the lace riding up my ass and the satin clinging against my tight skin, they leave nothing to the imagination. My cock, raging with anticipation, juts from the top of the waist band. It’s head swollen, red and pulsing. I smile wide. This is just the look I was going for.

Once dressed, I take a few minutes to appreciate the complete image in the full length mirror. This outfit isn’t going to fool anyone; I’m clearly a man in drag. Still, the outfit itself looks great. The stockings shape and tone my legs. The sweet bow in the front brings a certain level of femininity and innocence to them, and a sense that they are not in-line with the sultrier image I want to present. It’s a detail that I wanted just for that conflict. S’ high heels extend my legs in a long line, further defining the curve of my calves. My new tanga panties shaping and hugging my round ass. The rear seam rising higher inside me, titillating tonight’s ultimate prize. The panties are slipped-on over the top of my garter straps, to be easily slipped off later. In the front, I manage to slip the tip of my sex back inside the slim fabric. Tightly outlined in the pink satin, it’s no longer exposed, but certainly not hidden. Far from timid or embarrassed, I feel confident, emboldened and powerful…sexy. illegal bahis There is a strength in owning your nakedness, in being exposed and unashamed. I love my silhouette cannot wait to show it off.

I close my eyes to remember this moment just the way it was, the scent of the perfume, the sound of the music, the touch of the fabric. My stomach flutters as I imagine all the sins awaiting me…my mouth watering as his veiny long shaft first pops out from crisp jeans, my slippery soft wet lips opening wide to envelope the shiny tight skin of his mushroom head, for the first time ever, my tongue lapping at the smooth glans, toying his slit, the taste of salty pre-cum and musky scent filling my mouth…pulling him towards me, I take in his full length. Or later, laying back, legs spread, panties down around one ankle, hand leading his hard cock to my eager hole, arching my back and raising my ass to meet him, gasping from the shock when the big swollen bell first touches my virgin hole, begging him to push forward, moaning and grinding like a bitch in heat as he first enters me, and whimpering in pleasure as he begins slowly fucking me…giving in to be a man’s bimbo slut, loosing all control and inhibition as he repeatedly drives his stiff cock in and out of my fuck-hole until, finally, he begins trembling inside and I feel his hot cum flooding inside me. Body flushed, I come back to reality with a shudder…I shocked myself I’m such a cross-dressing dick-slut. I can only imagine my wife’s reaction. With a deep breath, I reach out and open the door.

The two of them go silent as I enter the room with a confident air and exaggerated bahis siteleri hip and shoulders sashay…eyeing my man over the rim of the wine glass, playing coquette and finishing my wife’s wine in a gulp. Setting it down loudly, they’re both taken aback at the sudden noise. Wasting no time, and still without a word spoken, I step forward and forcefully kiss the young man, biting his lower lip, reaching down to feel for the bulge I pray would be there. Relief and bliss, it is, but before I can reach my fingers inside his pants and feel his tip, S grabs me around my naked waste and swings me round. When I finally look her in the eye, I see her face filled with desire. She takes my face with both hands and kisses me deep and passionately. Then lowering lowering them around my ass, she simultaneously pulls me to her and raises her thigh between my legs…grinding against my swollen cock. Her hot, wet, mouth finds my ear, tongue teases me before she whispers, just for me, “You look fucking fierce! This is going to be fucking amazing. You’re going to love it!”

S takes a step back and with a wink, sternly announces “well aren’t you a pretty fucking fag? So frilly and girly, all painted up like a cheap whore. Sure I’ve always wondered if you were gay, but this? I had no idea! Here all these years I thought I was the woman…turns out you were the real cock sucker in this marriage. I’ll bet you can’t wait to get this guy’s big dick in it in your mouth. Well don’t you worry, slut, you’re going to get that, and so much more.” With a flirty smile, she turns to my stud and asks “so what do you think, are you ready to fuck my husband in his dirty slut-hole? You can tell he’s ready; look at his panties. They’re already wet from his dripping dick-slit. Just remember, I want to see your thick hot spunk on his pretty painted lips before tonight is over.”

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Storm of Love

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

London, England

1862

Storm stared at Skye as she slowly descended down the staircase. She had managed to surprise him again, this time in tight breeches, boots and a tight shirt that molded her full breasts. Her hair was long, loose and tied back.

“What is the point of your choice of dress, sweetie?” Storm asked, admiring her shapely body.

“I can hardly practice dressed in a skirt, can I? Breeches allow me comfort and freedom of movement. They also make it easier for you to pretend I am a man.”

He raised his eyebrows. “Why the devil would I want to pretend that you are a man?”

“So you won’t treat me like a female and coddle me as a weakling.”

She was mistaken if she thought for one instant that he could ever think of her as a man. Those clothes only called attention to the lithe, feminine curves of her legs, hips, and the gentle swells of her breasts.

“You are just doing it to distract me. Maybe even start a scandal,” Storm told her.

She gave a low, delighted laugh. “I confess that you are right. You don’t want a woman who is not independent, who wears dresses all the time. Maybe be scandalous at the same time.”

Storm shook his head. Skye’s scandalous attire didn’t bother him in the least. In fact, he enjoyed it. Finding a woman who was more rebellious in nature than he was, was the best thing that could have happened to him. “You will find that I’m more broadminded than most people. I don’t mind at all at the way you dress and I will not dictate your wardrobe when we are married.”

“I will not wed you, but I’m willing to be your mistress. If I’ll be your mistress, then I have more freedom to leave whenever you grow tired of me, or me growing tired of you. Society would then brand me a Jezebel.”

“I don’t really care about society. You will marry me, Skye. And when we are married, you’ll most likely be called an eccentric. As my wife, you will enjoy much more freedom than you are permitted now as a gorgeous, unmarried young lady. And I can assure you, life with me would not be dull.”

He followed her into the living room, admiring the gentle sway of her derriere. She led him into a large room. The floor was clear of any furniture. The carpet was rolled up.

“Will this do for my lesson?” Skye asked.

“It will do just fine.”

Storm shut the door behind him, turned the key in the lock. This was a rare opportunity to be alone with his unwilling future wife, and he wanted no interruptions. He intended to give her much more than a fencing lesson. For all her passionate nature, she was sexually inexperienced and needed an awakening. Since she was against marrying him in fear that he would turn out like her father, teaching her about pleasure, he thought, would soften her defenses and make her more willing to wed him.

He withdrew a long, slim foil, and let her examine the fencing instrument. Then he showed her the proper position; right arm extended, foil raised, left arm bent upward. Next he demonstrated the basic elements; thrust and parry, feint, riposte, recovery, counter-parry, lunge, and had her practice each technique.

Storm enjoyed touching her frequently. He admired Skye for catching on quickly because of her agility and natural athleticism.

Lastly, he stood opposite her and taught her how to advance and retreat.

“You engage and disengage and try to score a hit while keeping up your defense,” Storm commented.

“I can see that,” Skye replied a little breathlessly. “Your skill is amazing.”

“A little more practice and you will be ready to take me on.”

Skye laughed. “It will take me a long time to be a good match for you.”

She was a match for him already. Not with a foil, of course. But her zest for living, her endearing high spirits, delighted him immensely. It was remarkable, the bond he felt with her after such a short acquaintance.

If she were his wife, he would be able to spar with her regularly, to laugh with her, to tease her and provoke her and challenge her as he was doing now. And he could have her in his bed. It was a highly pleasurable to imagine awakening with her beside him every morning, making love to her slowly and thoroughly. He wanted to take her right now, he thought, gazing down into her beautiful eyes. She was so desirable, he wanted to bury his hands in her waist length hair and back her against the wall and just kiss her until she gave into his demands.

But he would not allow himself. He didn’t want an affair. He wanted her as his wife. No, he intended to leave her a virgin until she was his bride. But that didn’t mean he couldn’t use passion to persuade her to accept his hand in marriage. He wanted more than her surrender, however.

Storm didn’t realize he had gone still until Skye looked up at him. “Is something güvenilir bahis siteleri wrong?” she asked questionably.

“Not at all. But it is time for your next lesson.”

“What lesson?” she asked, her expression a bit wary.

Not replying right away, Storm stepped toward her and took her foil from her, then set both rapiers down on a table. When he turned to stand before her, the need to take her in his arms was almost unbearable.

“I mean to teach you about passion,” he said as he drew Skye against him.

Her breathing catching, she raised her hands to push against his shoulders, but Storm refused to release her.

“Have I mentioned that seeing you in those breeches makes my imagination run wild?”

“What effect has it had?” she asked, her voice nervous and uneven.

“You have aroused me quite painfully,” he said, his gaze locking with hers.

“I most certainly don’t mean to.”

“And you can’t deny that I arouse you.”

Skye opened her mouth to deny it, but closed it again. “Of course you arouse me. You are a renowned lover who can seduce anybody you want.”

His hands moved to her waist and held her flush against him, enjoying the tremors that went through her body. “You are a passionate woman. You are too hot-blooded and intense.”

Her chin lifted. “I think passion is highly overrated.”

“I know you do. But after tonight you won’t.”

Lowering his hands to her hips, he slipped one knee between hers, parting her legs. With a gasp, Skye tried to pull back, but he tightened his grip and pressed her abdomen into his loins.

Deliberately rubbing his thigh against her woman’s mound, he lifted her slightly to make her slide against him. She moaned just before he bent his head and captured her lips.

Skye went rigid at his bold assault, but Storm went on teasing, coaxing, playing, exploring, showing her that he found her mouth special.

After a long moment, he was rewarded when she began to respond ardently, as if she couldn’t help herself. He let himself get swept away by her eagerness, feeling the effects of the kiss. He was breathless as he forcibly drew back.

She stared at him, looking dazed and beautiful, her hair tousled, her cheeks flushed, her eyes bright.

Pulling her with him, he backed toward a chair that was against the wall and sat down. Then he eased Skye down to straddle his knee.

Her eyes widened, as he opened his shirt to bare his chest, and caught her wrists and placed her palms against his warm flesh.

“Storm…”

“What, my love?”

His gaze dropped to her breasts. He parted the front of her shirt. She wore a camisole beneath, and her nipples were clearly outlined beneath the fine silk.

“You have to stop.”

“We have barely begun.”

Tugging down the edge of the undergarment, he freed the beautiful mounds to his use. Then slowly he brushed his fingertips across the rise of her breasts. The rose-hued crests were erect and tight, begging for his attention, yet he ignored them.

Skye quivered, muscles tensing, and when he cupped her fullness, cradling the weight in his palms, she drew a shuddering breath.

Her heated softness was a sensual delight. He began gently kneading, molding. He loved the feel of her, the enchanting contrast of feminine firmness and softness against his harder flesh.

Her breathing was shallow by the time he circled her nipples with his thumbs. They were highly sensitive. He lifted his fingers and lightly stroked. He lingered on the engorged crests, then plucked at the straining buds, caressing and teasing.

Skye inhaled sharply as his tongue began to lick one nipple. It was hard and tight, and it went even stiffer as he slowly circled it with his tongue, laving it with tender care.

“I have dreamed about doing this for weeks,” he murmured, finally moving his mouth to her other nipple. “Tasting you, suckling you…”

To his delight, Skye was growing hot and restless at his erotic suckling. Evidently wanting more, she twined her fingers into his hair and pulled his mouth even closer.

Giving her nipples a final kiss, Storm drew back to meet her gaze.

She looked at him with longing. “Is that it?” she asked breathlessly.

“No, there is more.” Reaching up, he loosened her hair that was tied at the nape of her neck, letting it cascade over her shoulders. “You look ravishing in your breeches, and the thought of peeling them off you is quite tempting, but regrettably we must do with making love fully clothed.”

“Is that possible?” she asked doubtfully.

“Yes. I will show you.”

He brought his hands to her hips and shifted beneath her, lifting her up and raising his knee so that she slid toward him.

Skye sucked in a shaky breath at the friction, while her canlı bahis siteleri hips instinctively rocked against him.

“That’s right, love… ride me.”

Her mouth parted in surprise when she realized what he wanted of her. He drew her even closer so that her naked breasts rubbed against his bare chest.

His hands guiding her, he moved her lower body in a slow deliberate rhythm. She caught on quickly and began to rock on her own accord. She writhed against the hard flesh of his thigh, arching in his arms, which made Storm grip her hips harder.

He wanted her. To drive himself into her, plunging hard and deep. She would be slick and swollen and so incredibly hot.

His chest tightened at the image, while his erection throbbed painfully.

His arms shifted to wrap around her, he found her lips again, his thrusting tongue tangling with hers. Her response was urgent and needy. She opened to him fully, letting him ravish her mouth while he rocked her faster, grinding her woman’s cleft against him.

Skye felt as if her body was on fire. As his thigh moved powerfully against her aching core, her hips surged forward, seeking some unknown relief. She was panting, flushed, feverish with the heat building inside her. The sudden, intense rush of sensation was overwhelming. So much so that the crotch of her pants became wet. She arched convulsively, sinking her nails into Storm’s shoulders. The tide of feeling surged and crashed through her, letting a wild cry burst forth.

When the last shudders quivered through her, Skye collapsed limply against her soon to be lover, her face buried in the curve of his shoulder. Her breasts rose and fell against his naked chest as she tried to make sense of the sensual explosion she had just experienced.

She was amazed by the pleasure. Stunned. Her whole body feeling gloriously hot and exhausted.

She was very wet between her legs. And she was certain Storm knew it. He was holding her in his arms, one hand tenderly stroking her hair. “That was something I will not forget,” she said weakly.

He pressed his lips to her temple and kissed her. “I am more painfully aroused now than I’ve ever been in my life.” He lifted her and sat her down on a chair next to him.

A moment later, he shocked her by unbuttoning his breeches. Skye’s breath faltered when he freed his erect member to her shocked gaze.

“Have I robbed you of speech, my love?”

Skye swallowed. “You are shameless,” she said hoarsely.

“I can be. You will find that I am a virile man.”

Her eyes widened as he cradled the rigid shaft in his palm. She guessed that he was greatly aroused from the way it jutted out, thick, long and swollen.

She had never seen a man’s naked loins before. She could only stare as he lightly stroked himself.

“I would rather you do this for me,” he said, standing to place his chair in front of her.

She remained speechless, as he reached for her ankle, pulled off her boots and peeled off her socks. Lifting her feet onto his lap, then drew it closer to contact his naked flesh.

She sat transfixed, unable to look away. The hot thickness of his manhood felt strangely erotic against her feet.

“Skye,” he said softly. “Come closer.” He pulled his chair closer to her.

She lifted her gaze to his, understanding that he wanted her to tend to him. “You want me to caress you?”

“Yes, very much.” He smiled. “You know how pleasurable it feels when I aroused you, so you can imagine how pleasurable it can be for me when you arouse me. I can see that your crotch is wet from your arousal.”

Her heart started to pound. Without waiting for her, Storm reached for her palm and guided it to his manhood. Skye inhaled a sharp breath as her fingers closed around his hardness, feeling him pulse and leap at her touch.

Keeping a grasp on her hand, he coaxed her to fondle him, letting her cup the sac beneath his manhood, tracing the blunt, velvety head. Demonstrating how to give him pleasure, he began moving her hand slowly up and down, stroking.

“Harder, my sweet. You will not hurt me.”

A thrill raced through her, kindling her senses, igniting a heat inside her. She was inflamed by the feel of him. The moment before his climax, he released her hand and cupped his hand to spurt his seed into it.

He wiped his hand clean with a handkerchief, then rearranged his clothing, covering himself and redoing his breeches.

“Is that it?” she asked.

“Did you want more?”

“Well… yes.” She wanted him to make love to her. He left her aching and hot, her senses on fire.

“You did that on purpose,” she accused him.

“Yes. Now you know what it feels like to be painfully aroused with no hope of fulfillment. Which is the state you leave me in constantly.”

He bahis firmaları had deliberately aroused her, only to keep her frustrated and hungry and craving for more. “That is hardly fair,” she muttered. “Rather mean, in fact.”

“You have the power to change all that. All you have to do is say you will marry me, and I will be more than happy to satisfy your needs at anytime you wish. Until that time, your virtue is safe with me.”

She didn’t want to remain a virgin. Not after experiencing the stunning passion. She wanted to be his lover. Even if she didn’t want marriage, which she didn’t, she’d rather be his mistress.

“I don’t want marriage. I want you, Storm,” she stated in a low voice. “And I know you want me, too.”

“Yes,” he said simply.

Realizing she might not give in to his proposal, he undressed her, intending to tease her again and leave her unfulfilled. When he had stripped away all her clothes, he stepped back to take in her nakedness. “I have imagined this countless times. How perfect your body would be, how exquisite. How it would feel to make love to you with nothing between us.”

He stepped back to remove his own clothing. Her breath caught as she saw his fully naked body for the first time. Everything about him was perfect. His arousal thrust out thick and swollen.

Skye sucked in a sharp breath as their bodies touched. He felt wonderful. Her senses came alive. His erection pulsed and strained against her abdomen. She pressed her body against him, wanting to be closer.

“No, keep still and let me pleasure you,” Storm murmured. “Lay down.”

She lay on the bed and let him have his way, but it wasn’t easy to remain still as he stroked her, his hands lightly wandering over her skin. Her nipples hardened and when his palms barely brushed over the pouting buds, a fire kindled inside her and flowed downward to her female center.

His hands left her breasts and tangled in her hair, holding her head as his lips kiss the underside of her throat before moving over her jaw to her cheekbone. Then, slowly settled his lips over hers.

She was grateful when his hand returned to her breasts. Her nipples were aching and throbbing, when he rolled one between his thumb and forefinger, fiery sensations pulsed inside her, throbbing through her belly.

Then he cupped her smooth mound in one hand. One hand stayed at her breast and took the peak into his mouth, suckling, laving with his hot tongue. Then he trailed his mouth down to her abdomen.

Skye burned where his lips pressed, but she went rigid when his hands gently held her legs apart, exposing her to his touch.

“Easy,” Storm murmured. “I won’t hurt you.” Then he set his lips on her soft flesh, kissing her feminine center, making Skye gasp.

Storm lapped at her slowly, teasing the folds of her cleft in deep strokes, sending lashes of heat to the very core of her. He savored her, first long and slow, then more intense. His tongue alternately delicate and butterfly light, then firm, rough and urgent.

Her breathing grew increasingly ragged, racing with her heart at the erotic stimulation. Her body getting increasingly aroused, the pleasure sharp. Storm prolonged the delicious torture until Skye was faint with bliss. By then her clit was so distended and engorged, that it resembled a mini version of a man’s erection. Thrashing beneath his mouth, she gave in with fierce abandon. It was too much… to hot, too intense, too overwhelming. She bucked and cried out, reeling from the intense orgasm.

When the sensations finally receded, she became aware that he had stretched out beside her again and was watching her. Then he reached out to pull her closer, fitting her body to his. He held her like that for a while, his lips tenderly kissing her face. She felt his erection pressing against her belly, yet he made no move to seek his own release.

“Don’t you… intend to do more?” Skye asked, wanting him to continue.

“Not now,” he murmured. “I want to, believe me. I want nothing more than to stay here with you and make love to you all night long, to show you that lovemaking can be even better when it is fully consummated. But I won’t until you agree to marry me.”

“I can attend to you… if you wish,” she asked shyly.

“No. I would rather wait for the real thing, Skye.

“But I’m not satisfied, Storm. I feel… incomplete somehow.”

“I am satisfied for now. I wanted you to know passion, sweetheart, so you will know what you are missing by not marrying me.”

“Don’t get your hopes up. I still don’t plan on marrying you.”

“Damn it, Skye. Why are you so set against marrying me?”

“I told you why.”

“Because of your parents’ hostile marriage. That doesn’t mean ours will be.”

When his hand slid lower, Skye pulled away. She quickly got dressed and left, leaving him to think about his courtship with her.

He will not give up on her. He will show her that he was not like her father, or any other man who mistreated and abused women.

To be continued…

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sexy Stepmom

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

My name is Evan. This is pure fantasy story about my sexy mother-in-law and I having sex. Enjoy.

*

When I was five years old my mother and father got a divorce. My mother moved out and I lived with my dad, Jeff. Until I was 12 years old I never knew why my parents got a divorce, I had never asked. My dad had never remarried and never went on dates. One day I asked him why he divorced my mother and he told me she cheated on him. I later found out cheating is another word for an affair. My dad had been very hurt by my mother. He never thought he would find someone he could lover ever again.

During my senior year in high school my dad built up the courage to go on a date. Since I would be leaving for college after the summer I figured he didn’t want to be all alone. It took him a few dates before he finally met someone he liked. Her name was Julie and she was also a divorcee. After about five dates of going to restaurants and movies he decided to bring her to our house to make her a meal. I hadn’t met her yet but saw a few pictures of her on Facebook. She looked absolutely gorgeous and I was very excited for my dad and couldn’t wait to meet her.

Tonight was the night for my dad’s dinner party with his new girlfriend. I had helped my dad prepare the meal earlier that day. We made spaghetti and meatballs. We had just finished setting the table when I heard the doorbell rang. We dad and I rushed to the door. When my dad opened the door I was immediately shocked. Julie looked stunning. She looked way sexier than her pictures I had seen. She was wearing a very sexy red blouse with a black mini skirt. Her face is a thing of beauty, with amazing blue eyes and gorgeous smile. For being 43 years old she could easily pass as a 30 year old. I was very happy for my dad. I was extremely jealous that would be fucking that babe later tonight.

After six months of dating, my dad proposed to Julie. They got married in May. Three days after my birthday. It was a gorgeous wedding and was an extremely fun reception. I even got to dance with Julie. I’m glad I wore compression shorts under my suit pants that night or everyone would have seen the erection I had while dancing with Julie.

Julie was now my step mother. She lived in our house and cooked us dinner every night. Julie and my dad’s room was upstairs. My room was downstairs and directly under theirs. About three nights a week I could hear them having sex upstairs. It always seemed to be around midnight when they began. They must have thought that I’d be sleeping by then but when I figured out their schedule I looked forward to listening to them fuck.

I had guessed that my dad must be very good at sex because Julie always screamed very loud. It’s hard to believe they could think I could sleep through that. I found Julie very attractive and listening to them fucking didn’t help my attraction. While they were having sex I would masturbate, trying to picture myself fucking her instead of my dad. I have never experienced more intense orgasms in my life.

It was now summer so the weather was getting very hot. Julie didn’t work so we were always home alone. Whenever it was a nice day, Julie would go out on our back porch and tan. She always wore a very sexy orange bikini. Julie had very nice boobs. I would guess they bahis siteleri were 32D. Her bikini top could barely hold them in. her bottom was just as hot. She had a shapely ass. She was very fit but she had a very sexy bubble but. Not huge but big considering she was 5 foot 4 and around 115 pounds.

I couldn’t help but spy on her as she lay outside and tanned. Her bedroom window over looked the porch so I would stand by their window and overlook and he sexy body. In order to face towards the sun she would always lay facing the house so I got the perfect view. Her bikini clung to her sweaty body as she soaked up the sun. I could often see her cameltoe through her bikini. My raging hard on had to be tamed so I often masturbated while watching over her.

I found the urge to masturbate very often since Julie moved in. So often that I could easily get caught but never really cared. One day while I was in my room I was watching porn that featured a teenage boy having sex with his hot neighbor. I borrowed porn movies from friends every once in a while. I usually asked for the ones with hot older women having sex with younger men. Julie was outside tanning so I didn’t worry about getting caught.

(Story now turns to Julie’s point of view)

“I really need to talk Jeff into getting a pool out here. I think I will go inside and get something to drink. I wonder what Evan is doing. I should make us both a sandwich.” As I got up and walked to the patio door I walked right by Evan’s bedroom window. I glanced inside and saw that his TV was on. As I looked around inside his room I saw Evans lying naked on his bed. It was hard to see because of the glare from the sun but when I looked harder I couldn’t believe what I saw. He had his dick in his hand and was stroking it furiously. Right there in his room was Evan, stroking his cock to a porn flick.

I was shocked at what I had seen and quickly walked inside and sat down at the kitchen table. I was pondering what I should do now. Part of me wanted to go chew his ass out and embarrass the crap out of him but another part of me felt sorry for him. He was a good looking kid and should have a girlfriend do that for him. Evan was about to begin college and didn’t have a girlfriend. I realized it wasn’t such a big deal. It was his room and every teenage boy masturbates. It’s a natural thing. A small part of me even found it hot. I was very surprised how big his penis was. Evan is about 5 foot 11 and around 140 pounds. His dad isn’t much bigger but his penis is quite impressive. It’s about 7 inches long when hard and he fucks me like no one I’ve ever been with. Evan’s appeared to be a little bit smaller but was thicker than his dads.

While I was sitting at the table, Evan walked out of his room and looked very surprised to see me.

“Hey Julie, how’s the weather outside? I didn’t even hear you come in.”

“It’s great outside, very warm. I just came in. I was going to make a sandwich, want one?”

“Sure Julie that would be great.”

“Hey Evan, did you hear about that 16 year old boy in the news who got caught trying to steal a laptop from Wal-Mart?”

“No I didn’t. What an idiot, why would you try to steal a laptop? Especially from Wal-Mart where there is cameras everywhere.”

“I don’t know why he would canlı bahis do that. But even when there aren’t cameras you never know when someone caches you doing something bad.” Wink

I then stood up and walked back outside, hinting that I caught him masturbating. His face went blank and he looked like he had just seen a ghost. I couldn’t help but laugh.

“What did she mean by that? Did she see me masturbating in my room?”

Jeff was going to leaving for California tomorrow and Evan and I were going to home alone for a whole two weeks. The next morning we both said goodbye to Jeff as he got into his cab and left for the airport. Evan and I went back inside the house and decided to think of some fun activities to do for the next two weeks so we wouldn’t get bored. We both suggested some good ideas but neither of us suggested the one activity that we would both enjoy multiple times while Jeff was gone.

It had only been four days since Jeff had left and I was already getting horny. I try not to masturbate very often because I believe pleasure should only come from a man’s penis but I might have to change my beliefs. I don’t think I will be able to get through these two weeks without sex.

“How the hell am I going to get through these two weeks without my dad here? Doesn’t he know I depend on him to supply my masturbation enjoyment?” listening to him and Julie fuck makes masturbating way more enjoyable than watching porn.

It has now been 6 days since Jeff left and Julie and I have gone to a couple movies and the water park once. It was now Friday and Julie was spending today outside tanning. Julie seemed to be getting very tense the past couple days. I’m sure she misses my dad and wants to have sex. I felt her pain and wanted the same thing.

It was about noon and I once again found myself spying on Julie from her bedroom window. Today was different though. I was shocked when I saw Julie outside tanning in the nude. She must have been so tense that she forgot I was even home but holy shit was she hot. Her body was a temple and gave me an instant erection. When I got to the window Julie was oiling up her body with sunscreen. When her front side was covered in oil she pulled her feet up onto the floor of the lounge chair and poured out a little more oil on her stomach. She smoothed it down towards her pussy.

Julie moved her hand between her legs and slowly smeared the oil over her slit. She kept her hand between her legs and ran her fingers over her slick pussy, spreading her lips with her fingers and running her middle finger up and down her slit. I couldn’t take it anymore and pulled out my cock.

I stroked my cock as I watched her slowly slide her index finger into her pussy. We worked in unison both pleasuring ourselves with our hands. We increased in intensity with our stroking. I was getting ready to shoot my load when I noticed Julie beginning to twitch and figured she was about to orgasm as well. I felt my testicles tingle and then sperm started erupting from my dick. Julie climaxed at the same time and I could hear her screaming outside. I don’t think I have ever shot more cum that right then. I shot my load all over the bedroom window that I was standing in front of.

Julie started putting her bikini back on and I knew she was coming back inside. güvenilir bahis Julie usually takes a shower after she tans and I was in her room. I quickly ran to the bathroom and grabbed some toilet paper. I rushed back into the room and tried to clean up my cum that I shot all over the window. I could hear Julie coming up the stairs and I had only cleaned up part of the cum when I heard the door open.

“Evan, what are you doing?!”

I was so worried about cleaning up my cum that I forgot to put my clothes back on. So there I was standing naked in my step mom’s bedroom cleaning up semen. I covered my dick and tried to explain what was happening even though I don’t think I even knew.

“I’m sorry Julie, I saw you outside and I……..made a mess. I’m really sorry.”

“Here let me help you clean up.”

Julies approached the window and began licking the cum off of the window.

“Mmmmm. That tastes good.”

I couldn’t believe what was happening but I was so glad it was. Nothing has ever turned me on ore that seeing Julie licking up my semen while in her sexy bikini. My hands were still covering my cock but I was beginning to get hard again.

“Here, let me help you with that,” as she replaced my hands on my cock with hers.

She stroked my rod slowly as she continued to speak.

“I got so hot while I was playing with myself. It got me so wet. Did you like what you saw?” Julie asked knowingly and I could only nod. With that Julie moved her head down to my cock and took it inside her mouth. She sucked and stroked my cock slowly at first, and then she picked up the pace.

She sucked my cock for five minutes before standing up.

“Your turn to pleasure me.”

Julie stood up and removed her bikini. I moved my hands to her breasts and massaged them. As I played with her tits she brought one of my hands down to her pussy. Her pussy was very warm and very wet. Julie then pushed me down to my knees and positioned her pussy right up against my face.

She guided my head to her pussy as she spread her legs, allowing me access to her moist slit. i momentarily stared at her beautiful, neatly trimmed pussy, then devoured her clit. I sucked on her clit and flicked it with my tongue as I reached around and grabbed her ass. Julie began breathing harder as she reached her peak. She grinded my face into her pussy as she came, throwing her head back, her legs trembling, her lips crying out, “Oh yes, yes…”

As Julie came down from her orgasm she lead me back to the bed and had me lay down.

“I want to feel that big, hard cock inside me,” she purred as she straddled me.

Julie slid her wet pussy down onto my hard dick and easily slides it into her pussy. Julie begins to buck up and down on it. She braced herself against my chest as I pounded deep inside of her. I grabbed her hips and rammed inside her as she rode me hard.

“Oh, God Julie. You feel so good. I’ve wanted to fuck you for so long.”

“Oh yeah, fill my pussy with your big cock. Oh, yes.”

I can feel my orgasm build once more as my cock slides deep into Julie’s hungry pussy. I can feel my cock grow as my cum rises and I can’t hold back any longer as I shoot my load inside her hot slit. Julie grinds out the last drops of cum from my cock and she collapses onto my chest panting, “God, that felt sooo good. Looks like we found a fun activity to keep us busy while your father is away.”

So begins the ongoing sexual adventures of a stepmother and her stepson.

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Otobuste Turbanliyi Tacizle Baslayan Grup Seks Mac

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Otobuste Turbanliyi Tacizle Baslayan Grup Seks Mac

Fuat çalan telefonunu açtığında Kenan’ın heyecanlı sesiyle irkildi; “Oğlum bir çiftle tanıştım az önce. Kadının adı Yeliz. Otobüste yanlışlıkla poposuna dokundum. Bana baktı ve güldü. Fuat, çok güzel kadın. Türbanlı hem de. Daracık uzun elbise giyiyordu. İncecik belinin altında yusyuvarlak poposu muhteşem! O gülünce ben de cesaret ettim bu kez okşadım poposunu. Yanında da kocası varmış. Gördü ve öğrenci misin diye sordu. Evet dedim. İki öğrenci arkadaşını daha bul ve bize gidelim dedi. Adam karısına grup yaptıracakmış. Söz vermiş. Oğlum Turgut’u da ara. Bu fırsatı kaçırmayalım. Ama adam önce bizim üçümüzü de görüp karısı beğenirse götürecek. Acele et, Beşiktaş’taki AVM ye gel hemen”.

Kenan, Fuat ve Turgut üniversiteye yeni başlayan üç genç arkadaş. İlk cinsel deneyimlerini üniversite yurdunda tanıştıktan sonra birbirlerini gaza getirerek gittikleri masaj salonunda yaşamışlardı. Gerçi oraya harcadıkları para fazla olunca iki ay sıkıntı çekmişlerdi ama üçü de durumlarından memnundu. Sonrasında Turgut bir kız arkadaş edindi kendisine. İkinci haftasında üniversitedeki başka bir erkekle aldatılınca intikamını farklı bir yolla almayı seçti. Sevgilisinin telefon ve facebook gibi bilgilerini Fuat ve Kenan’la paylaştı. Kızın zaaflarını ve ilgi alanlarını anlatarak ikisinin de onunla birlikte olmasını sağlamıştı. Birinci yılın sonuna geldikleri şu günlerde bu olay başlarına gelen en müthiş seks deneyimi olacaktı. Aynı kızla ayrı ayrı birlikte olunca içlerinde grup seks yapma merakı gizliden gizliye uyanmıştı zaten. Şimdi hiç beklenmedik bir şekilde bu fırsat ayaklarına gelmişti.

Yeliz zengin ve olgun yaşta bir iş adamının genç ve güzel karısıydı. Kocası iyi biriydi ama Yeliz’i cinsel olarak tatmin etmekte yetersiz kalıyordu. Son zamanlarda porno izlemeye ve bu filmlerin konuları nedeniyle birlikte fanteziler kurmaya başlamışlardı. Bir gün Yeliz “beni bir grup erkekle seks yaparken hayal eder misin?” diye sorduğunda başlattıkları düşler onları bugüne getirdi. Kalabalık bir otobüsü seçip bindiler ve eli yüzü düzgün ve genç birisini aramaya koyuldular. Yeliz’i gözüyle soyan çok insan vardı ama hiçbiri onlara uygun değildi. En son Kenan ile tanıştıklarında öğrenci bir genç grubun en iyisi olacağına karar vermişlerdi. Üç genç AVM önünde buluştuğunda Yeliz kocasının lüks arabasında ön koltukta oturuyordu. Kocası da şoför koltuğundaydı. Yeliz üç genci de süzdükten sonra “Olur” dedi. Kocası dışarı çıkıp üç gençle de tanıştı ve arabaya geçmelerini söyledi. Genç kafadarlar cinsel zevkin sarhoşluğuna şimdiden yakalanmışlardı. İki katlı, geniş bahçeli villaya geldiklerinde önde Yeliz ve kocası, arkada gençler girdi evin büyük kapısından.

Evde kimse yoktu. Burası arada kafa dinlemek için geldikleri Beykoz’da bulunan bir villaydı. Yeliz salona geçti. Kocası gençleri durdurdu ve “Gençler sizden sadece doğal olmanızı, gerektiği kadar sert gerektiği kadar yumuşak davranmanızı istiyorum. Ben sizi izliyor olacağım. Girin ve karımı memnun edin.” dedikten sonra yandaki odaya geçti. Burada salona açılan aynalı bir cam vardı. Yani salondakiler bu odayı göremiyordu. Üç arkadaş odaya girdiklerinde karşılarında kelimenin tam anlamıyla bir afet duruyordu. Türbanlıydı, kapalıydı her yanı. Ama öyle bir elbise giymişti ki, göğüslerinin harika şekli, poposunun yuvarlaklığı, omuz hatları tüm mükemmelliğini sunuyordu seyredene. Yeliz de heyecanlıydı gençler gibi. Önce Kenan yanına geldi. Yüzüne biraz baktıktan sonra dudaklarına yapıştı. Sarıldı sımsıkı. Sevgilisini öper gibi öpüyorlardı birbirlerini. Derken Turgut Yeliz’in arkasına geçti ve sırtını, poposunu okşamaya başladı. Onun elinin nezaketi altında etkilenen Yeliz döndü ve bu kez Turgut’la öpüşmeye başladı. Fuat biraz onları seyrettikten sonra Yeliz’in nefes almak için ayrılmasını fırsat bilip elinden çekti ve o da başladı öpüşmeye. Üç genç ve yakışıklı erkeğin dudaklarında eriyen Yeliz zevk yorgunluğuyla kendini kanepeye bıraktı. Turgut yanına oturup elbisesinin üstünden memelerini okşamaya başlarken diğer yanına oturan Fuat dudaklarında eksik kalan buselerini tamamlıyordu. Kenan da Yeliz’in önüne diz çökmüş, ayak ucundan başladığı, elbise üzerinden okşama hareketleri diz ve baldırları geçerek bacak arasına gelmişti. Bu harika yeri okşuyor ve arada da burnunu dayayıp kokluyordu kadınlığını Yeliz’in. Turgut aşama atlamaları gerektiğine karar vermiş olacak ki Yeliz’i biraz eğip sırtındaki fermuarını açtı. Bembeyaz teni V harfi gibi açılan koyu sarı elbisenin altında, ortada siyah bir sutyenin sırt bağlantısı ve kopçasıyla parlıyordu. İpek gibi bir teni vardı Yeliz’in. Elbisenin arkasının açıldığını gören Fuat, Yeliz’e kollarını çıkartması için yardım ederek üst kısmını soydu. Dizleri dibindeki Kenan da elbiseyi poposunun altından sıyırıp bacaklarından çıkarttı ve attı arkasındaki boşluğa. Üzerinde siyah bir külot, siyah bir sutyen, siyah bir türbanla ve bembeyaz teniyle Yeliz üç gencin arasında oturuyordu. Turgut bu sonuçla da yetinmedi ve siyah sutyeni bir çırpıda çıkartarak güzel, orta büyüklükteki sert ve diri göğüsleri özgürlüğüne kavuşturdu. Meme uçları dimdik olmuştu Yeliz’in. Turgut ve Fuat bu güzelliğe seyirci kalamayıp birer göğsü emmeye başladılar. Bu arada Kenan da önündeki külotu yana doğru kaydırıp, Yeliz’in bembeyaz, âdete dokunulmamış gibi tertemiz duran, ıslanmış vajinasını açmış, biraz okşadıktan sonra yalamaya başlamıştı. Az sonra Yeliz’in vücudunun her noktasında ya bir dil ya da bir el geziniyor, bedeninin her yerindeki zevk noktaları en yüksek sinyalleri gönderiyordu beynine.

Fuat daha fazla dayanamayıp pantolonunu ve baksırını çıkarttı. Kanepenin üstünde ayağa kalktı ve sem sert olmuş penisini Yeliz’in ağzına dayadı. Bir elini Fuat’ın poposuna koyan Yeliz poposundan kendine çekerek hayatında canlı olarak gördüğü ikinci penisi büyük bir zevkle ağzına doğru bastırıyordu. Vajinasına sokulan dilin etkisiyle iki kez boşalmış, yeni boşalmalar için hazırlanıyordu. Turgut da pantolon ve baksırını çıkartmış, penisini Yeliz’in diğer eline vermiş okşatıyordu, onun muhteşem meme uçlarını ısırırken. Derken Kenan da altındakileri çıkartıp büyük penisini sıvazlarken “Yeliz Hanımı yere alalım” dedi arkadaşlarına ve yere uzandı. Kenan Yeliz’in elinden tutup önce penisine oturmasını sonra üzerine doğru yatmasını sağladı. Yeliz yerde oturmuş ve Kenan’a doğru eğilmiş şekilde ileri geri hareket ederken, Fuat da Yeliz’in popo deliğine sehpanın üzerinde bulunan kayganlaştırıcıyı sürüp penisini soktu. Yeliz, Fuat ve Kenan arasında tost olmuştu adeta. Yeliz Kenan üzerinde gidip gelirken aynı zamanda Fuat’ın penisi de arkasına girip çıkıyordu. Turgut da Yeliz’in baş hizasına gelmiş bu git geller sırasında penisini ağzına sokuyordu.

Karısının üç üniversite öğrencisinin arasında becerilmesini izleyen Yeliz’in kocası da aynalı camın arkasında otururken penisini çıkartmış mastürbasyon yapıyordu. Yaptığının yanlış olduğunu biliyordu. Aslında çok kıskanırdı karısını. Bir başkasına gülümsediğini görse o kişinin yerinde olmak isterdi. Sadece ona gülsün, sadece onunla sohbet etsin isterdi. Ama asla böyle bir kısıtlama da getirmemişti. Onu çok seviyordu. O derece seviyordu ki, onun istediği zevki yaşamasına engel olmamıştı. Seks hayatları çok da kötü sayılmazdı. Ama karısı çok gençti ve istekleri, onun verebildiğinden fazlaydı. Bu şekilde en azından kendisini aldatmadan, sadece zevk almak için istediği zevki doruklarda yaşayabileceği bir ortam sunmuştu ona. Ve hala kendisini seveceğinden de emindi.

Üç arkadaş Yeliz’in vajinasına, poposuna ve ağzına boşalmış ve Yeliz’in etrafında buldukları yere uzanıp kalmışlardı. Az sonra Yeliz yerden kalktı ve banyoya gitti. Geldiğinde sanki hiç seks yapmamış gibi şık duruyordu. Yeni bir elbise giymişti üzerine. Kocası da salonda gençlerle konuşuyordu. Yeliz üç gençle de tek tek öpüşüp vedalaştı. Kocası gençleri kapıya kadar uğurladı ve sonradan çağrıldığı belli olan şoföre misafirleri istedikleri yere bırakmasını tembihleyerek villaya geri döndü.

Bu üç genç için de hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim olmuştu. Hatta hayatlarını belki de kökten etkileyecek ve değiştirecek bir deneyim. Üç arkadaş da bundan sonra türbanlı kızlardan hoşlanacak ve evliliklerini de Yeliz’i hatırlatacak kızlarla yapacaklardı mesela.

Not: Roman tarzında yazmakta olduğum hikayemin devamını okumak isterseniz bana mesaj atınız…

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

PARIS’TE SEKS BASKADIR. BOLUM 9

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

PARIS’TE SEKS BASKADIR. BOLUM 9

AHLAKSIZ KARIM NASIL KIZIŞTI

(Onceki bolumden hatirlatma) Karimin uzerinde kucucuk bir string kulot, coraplari ve yuksek okceli ayakkabilari vardi. Ayakkabilarinin baglarini cozdum ve ayaklarini agzima alip, parmaklarini yalamaya, ellerimle de bacaklarini oksamaya basladim. Benimkinde artik hic bir kimildama olmuyordu. Ama bunlari, yattigi yerden bizi seyreden, koca yarakli Besir’i heyecanlandirip, biraz eglenmek icin yapiyordum. Sonra, yavas yavas, Elif’in bacaklarini coraplarinin uzerinden yalayarak, amina kadar geldim. Karim, amini yalarken ufak ufak inliyordu. Bu arada, goz ucuyla Besir’e bakiyordum. Herif, “cekinmeden siz benim onumde sevisirseniz, ben de bos durmam arkadas” der gibi, uyuklamaya calisan Nihal’in arkasinda, kizin apus arasina yarragini sokmus, gidip geliyordu. Besir, Nihal’in sikilesi kalcalarina arkadan yaslanmis, gidip geldikce, uzun yarragi Nihal’in amina surtunerek, apus arasinda bir beliriyor, bir kayboluyordu. Derken, Elif’in uzerine cikip sikmeyi denedim. Ama sikim bir turlu sertlesmiyordu. Karim da “hadi ben banyoya gideyim. Sabah beni becerirsin” diyince isi biraktim. Elif banyodan gelip, yatagimiza girdi ve sarilip uyuduk.

Sabah uyandigimda, aksamin sarhoslugu hala gecmemis gibiydi. Odanin ici aydinlikti. Karim bana donuk bir vaziyette yan yatmis, uzerime dogru gidip geliyor (!!) ve kızışmış bir bicimde gulumsuyordu. Simdi becereyim artik sevgili karimi, ayip olmasin, derken, Elif sanki masturbasyon yapar gibi, yan yatmis bir pozisyonda bana yaklasip uzaklasmaya devam ediyordu. Uyku mahmurlugunu biraz uzerimden atip, daha dikkatli bakinca, amaan o da ne! Arkasinda, azman yarrakli, siska Besir de yan yatmis vaziyette, Elif’in sirtini opuyor ve sanirim karimi bizim yatagimizda, burnumun dibinde sikiyordu. Biraz asagilara bakinca, karimin bir bacagini, arkaya dogru, Besir’in bacaklarinin uzerine atmis oldugunu gordum. Ve iste herifin gorkemli siki, bizim hanimin amina girip cikiyordu. Elif uyandigimi gorunce dudaklarima yapisti.

Bu arada fisildayarak “Engincim, bu Besir muhtesem valla. Once hic anlamadim, bizim yataga girmis, arkamdan yaklasmis, surtunup duruyordu. Tabiki uyandim. Ama nutkum tutuldu, bir sey diyemedim. Sonra, sikini arkadan apus arama sokup, amima surterek gidip gelmeye basladi. Soyle bir bakmak icin kafami cevirince dudaklarima yumuldu ve once dudaklarimi yalamaya basladi. Heyecandan nefes alabilmek icin dudaklarimi aralayinca, dilini agzimin icin soktu. Sanki diliyle agzimi sikiyordu. Ben de karsilik olarak dilimi disari cikartinca, bu sefer dilimi emmeye basladi. Amim inanilmaz sulandi. Resmen azdim ve bacagimi kaldirip buyur ettim. Yine terbiyeli adammis valla, “kocan bozulmasin? Gel banyoya gidelim istersen” bile dedi. Her yanimi ates basti, dayanamadim, “sik beni yatagimizda, kocam yakindan gorsun bakalim, karisi baska heriflerle nasil sikisiyor” deyince sopasini amima sokmaya basladi. Hepsini aldim icime.”

Elif boyle anlatinca, yine muthis zevk aldim. Sanki Elif’i kendim sikiyormusum gibi hissettim. Bu arada, Besir kafasini kaldirip, “abi karin muhtesem, biliyorsun onceden de soylemistim sana. Hele şu amcigini kasip, gevsetmesi, beni mahvetti valla. Oh yavrum, buyuk zevk aliyorum seni sikmekten” diyerek, karima da birseyler soylemeyi ihmal etmiyordu. Karim da “Uhh Besir, ben de seninle sikismenin tadina doyamiyorum. Kocamin onunde sok yarragini amima, sik beni. Nasil boyle hosuna gidiyormu?” diye Besir’in dudaklarina yapisiyordu. Sonra bana donuyor “Sevgilim, bu Besir’i biz Istanbul’a da davet edelim. Ben bununla sikismeyi cok ozlerim valla” diyor ve kendini herife bastirip, herifin azman yarraginin, amcigina iyice girmesini sagliyordu. Besir “gel Elif ustume, boyle cok seviyorum” deyip, sirtustu yatip, karimi uzerine aldi. Simdi, Elif ustte, Besir altta, karimin goguslerini sıka sıka okşuyordu. Ben de, butun bu olup biteni, karimin daha dun gece tanistigimiz, tamamen yabanci bir herifle azginca sikismesini, beraberce yattigimiz yatakta, karimin iki karış otesinde tarifi imkansiz bir zevkle seyrediyordum. Besir, ellerini karimin kalcalarina indirip oksamaya, avuclamaya, sıkıştırmaya basladi. Bizim hanim, Bekir’e “sok bakalim parmagini oraya” deyince, Besir, parmagini Elif’in aminin sulariyla islatip, gotune sokmaya basladi. Derken iki parmagini soktu. Karim deliye donmus gibiydi. Bana donup “Kocacim gel hadi. Ne oyle sikinle oynuyorsun? Bak gotumu senin icin hazirlattim” deyince, yerimden bir ok gibi firlayip arkasinda yerimi aldim ve sikimi Besir’in parmaklariyla genisletilmis Elif’in gotune soktum. Dun gece Nihal’i, simdi de karimi beraberce sikerken, bu Besir’le kanka olmus gibiydik. Onumuze gelen kadini arkadan, onden sandvic yapiyorduk… Bu arada, tasaklarimiz birbirine flop flop diye carpiyor, karim elini uzatip, bir onun, bir benim tasaklarimizi avucluyordu. Ben Elif’in arkasindan uzanmis, memelerini yakalamis, sıkıştırirken, Besir de karimi uzerine dogru cekip, yermis gibi opuyordu. Besir, bana “abi sen yengeyi her zaman sikiyorsun. Simdi biraz da biz zevkini cikartiyoruz, bozulmuyorsun di mi?” diye sorunca, Elif bana donup “sevgilim sen gotumu sikmeye devam et, ama n’olur bozulma, bu koca yarrakli arkadasimizla, şöyle, hem doyasiya sikiseyim, hem de seviseyim” deyince, diyecek birsey bulamadim. Karimla Besir’in, sesler cikartarak sikismelerinden ve sevismelerinden acayip tahrik olup, Elif’in gotunun icine muthis bir sekilde patladim ve banyonun yolunu tuttum. Ben kalkinca, karim, iyice hoplaya ziplaya sikise devam etti.

Banyodan cikinca, bunlari, Besir ustte, karim altinda, yuz yuze yatmis, opusurlerken buldum. Karim bacaklarini Besir’in beline dolamis vaziyette, Besir’n yarragi hala Elif’in amciginda, ikisi de kivranip duruyorlardi. Onlari seyrettigimi gorunce, Elif bana donup “tamam kalkiyoruz” dedi. Kaytan biyikli Besir, karimin uzerine olanca gucuyle abanarak “bi yere gitmek yok sevgilim. Bak benimki yine hazir” diyince, Elif bana donup, “vallahi iki dakika once bosaldi, ama bak sopasi hic cikartmadan yine sertlesti. Sikisicem bu hayvanla bi daha” dedi. Bizim hanim tekrar Besir’in ritmine uydu ve yine gidip gelmeye basladilar. Bu arada, bu kadar gurultu uzerine, kendi yataginda cirilciplak yatmakta olan Nihal nihayet uyandi. Bizim yatakta karimla sikisen erkegin ben oldugumu sanmis olacak ki, beni kanepede oturuyor gorunce cok sasirdi. “Oh Engin, ne guzel, gozlerinin onunde herif karini beceriyor, sen de burada oturmus onlari seyrediyorsun. Karini baskalari ile sikisirken izlemek hosuna mi gidiyor?” diye sorunca, “sen bunu kocana sor bakalim. Sen, kocanin kuzeniyle, onun gozleri onunde siksirken, kocanin hosuna gitmis mi gitmemis mi?” diye cevap verdim. Yan yataktaki sikis solenini biraz izledikten sonra, belli ki tahrik oldu ve kanepeye benim yanima geldi. Cirilciplak sikimin uzerine oturdu ve harika kalcalarini oynatmaya basladi. Donup Elif’e “arkadasim, sen kocanin gozu onunde baska adamlarla sikisiyorsun, herhalde kocana da beni becermesi icin izin verirsin, degil mi?” diyince, Elif cok mesgul, evet anlaminda basini salladi.

Nihal beni elimden tutup, karimla Besir’in sevistigi yataga goturdu ve yatagin uzerinde onumde domaldi. Arkasinda yerimi aldim ve bizimkini dogruca iceri daldirdim. Bu arada Besir karim’i yine uzerine oturtmustu. Ben Nihal’i sikerken, Nihal, karimla sikismekte olan Besir’in uzerine egilmis, onunla opusuyordu, ben de Besir’in uzerinde hoplamakta olan karimla. Simdi karimla yan yana, o bir herifin sikinin uzerinde hoplarken ve ben de arkadasinin sahane kalcalarinin arkasinda, Nihal’in amcigina sokup cikartirken, kari-koca atesli bir bicimde opusuyorduk. Besir benden once bosaldi ve karimi yataga devirip, banyoya gitti.

Karim yataga sirt ustu yatinca, domalmis bir vaziyette bana kendisini siktiren Nihal, yavas yavas karimin goguslerini oksamaya, sonra opup yalamaya ve meme uclarini dislemeye basladi. Karima “sekerim kocan beni sikiyor, kiskanclik yapmayasin diye, ben de seni zevklendirmeye calisiyorum” deyince karim da “oh ne guzel valla, bizim aileye calisiyorsun. Kocam seni sikiyor, sen beni kızıştırıyorsun, bayildim bu işe valla. İşte kizim, arkadas dedigin boyle olur” diye sakayla karisik Nihal’i cesaretlendirince, Nihal Elif’i dudaklarindan opmeye basladi. Karimda boyle bir sey hissetmedim ama, bu Nihal’de lezzo egilimler oldugu, ilk geceden beri bizim hanimla biraz fazla hasir nesir olusundan belliydi. Bizim hanim da iyice tahrik olmus olacak ki, Nihal’in, dudaklarina yumulmasina izin verdi. Nihal ters bir tepki gormeyince, sirtustu yatmakta olan Elif’in uzerine dogru gelip, bir yandan operken, bir yandan da uzerine yatip, vucudunu karimin vucuduna surtturmeye basladi. Iki tane agizlara layik, taş gibi karinin, alt alta, ust uste sehvetle yiyismelerini seyretmek, sanki uzun suredir abaza kalmisim gibi, beni sehvetten deliye döndurdu. Nihal bu isi iyi biliyor, goguslerini karimin goguslerine bastiriyordu. Bu arada, Nihal, Elif’in uzerine yatinca, benim yarrak havada kaldi. Bizim hanimlarin sevismelerini biraz seyredip, arkadan Nihal’in uzerine, muhtesem kalcalarina abandim. Basladim, iceri sokmadan amcigina surtturmeye. En altta karim, ustte ben, Nihal ikimizin arasinda kivraniyordu. Hemen bosalip, bu sahneleri kacirmak istemiyordum. Elif ve Nihal’in dilleri disarida, acayip opusuyorlar, bibirlerini tatli tatli oksuyorlardi. Bu arada, Nihal baldirlari ile karimin amcigina baski uyguluyor, kendi apus arasini da, karimin bacaginin ust kisimlarina surtturuyordu. Nihal, belirgin bir sekilde gidip gelmeye basladi. Bacaklari birbirlerinin amciklarina surtunuyor ve belli ki, ozellikle Nihal bundan cok zevk aliyordu. Ben de, sikimi Nihal’in amcigi ile karimin bacagi arasina soktum. Nihal ayni zamanda hem benim sikime, hem de Elif’in baldirina surtunuyordu. Nihal’in sallanan memeleri, Elif’in goguslerine, oksar gibi degmeye devam ediyordu. Her ikisinin de gogus uclari iyice irilesmisti. Nihal’in ami iyice vicik vicik olunca, gotunu zorlamaya basladim. Kari iyice alismisti artik, gikini bile cikarmadan sokturdu. Simdi, karimla, Nihal’i aramizda sandvic yapmistik. Bizim hanim, en altta zevkle inliyordu. Ben Nihal’in sıkı gotune daha fazla dayanamadim, oldugu gibi icine fiskirttim. Besir banyodan cikinca, biz, birer, birer girdik. Besir giyinmis, gitmeye hazirlaniyordu. Bizim hanimlar, koca yarrakli arkadaslarini uzun uzun operek ugurladilar. Neredeyse aglayacaklardi. Evet, karim tutkulu ve erotik bir kadindi, ama Paris’te bu yasadiklarimiza degin, ben bile Elif’in bu denli ihtirasli ve isterik oldugunu dusunememistim. Bu Paris gezisi hepimizin gizli duygularini ortaya cikarmisti.

Besir gidince oglene kadar uyuduk.

Super luks butikte neler yasandi… Bir sonraki bolumde.

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Romantik bir Gay Filmi: Sonsuza Kadar

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Romantik bir Gay Filmi: Sonsuza Kadar
Efe Akın, katıldığı bir yemek programında şarkı söyleyerek şöhret olduktan sonra başarılı albüm çalışmalarına imza atmış, bazı müzik ödülleri kazanmış ve birkaç popüler TV dizisinde rol almış, genç kızlar tarafından sevilen yakışıklı bir pop şarkıcısıydı. Kimileri onu yaptığı romantik şarkılarla tanıyor, magazin basınında çıkan ünlü mankenlerle ve oyuncularla çekilmiş fotoğrafları yüzünden onu bir hayli çapkın bir erkek zannediyordu. Tüm bunların sadece bir PR göz boyaması olduğunu, imajının aksine Efe’nin iri yarı ve sert erkeklerden hoşlanan bir pasif olduğunu bilenler de vardı ama kimse bunu yüzüne vuramıyordu. Şöhret ve para, ona böylesi bir dokunulmazlık sağlamıştı. Henüz yirmi altı yaşındaydı ama on altı yaşından beri pasif oluyordu. Şöhret olduktan sonra Efe’yi esk**en birlikte olduğu bazı kişiler para istemek için sürekli arayıp, onu afişe etmek için tehdit ediyorlardı ama çok şükür Efe’nin seks tape’leri ya da uygunsuz fotoğrafları da yoktu. Yani bazı vücut ve popo resimleri vardı tabi ama bunların ona ait olduğunu kanıtlayacak bir şey yoktu o fotoğraflarda. Fakat Efe’nin tek uğraştığı kesim bunlar değildi, bir de kökten dinci bir yobaz tayfası vardı ki onu sürekli ölümle tehdit ediyorlardı. Bu da şöhret ve paranın bedeliydi. Efe yazın Rumeli Hisarı konserlerindeki performansından sonra evine dönerken uğradığı silahlı saldırıdan sonra menejeri artık her yere bir özel korumayla gitmesi gerektiğini düşünerek ona tecrübeli bir koruma aramaya başladı. Askerliğini Hakkari’de komando olarak yaptıktan sonra özel güvenlik sektöründe çalışmaya başlamış olan Murat Akdağ, son on yıl içinde birçok siyasetçinin ve ünlünün de özel korumalığını yapmış profesyonel bir korumaydı. Efe’nin menejeri ona teklif götürdüğünde Efe Akın gibi adı kötüye çıkmış biri adına çalışmak konusunda biraz isteksiz davranan Murat, sonunda bu işi sırf parası iyi olduğu için yapmaya karar verdi. İşin aslı Murat homofobik bir adamdı, eşcinsellerden rahatsız oluyordu. Sportif üçgen vücudu yüzünden bu tiplerin kendisine sürekli asılmasından rahatsız olan Murat, Efe’nin çevresinde bu tarz çok fazla insanla karşılaşmaktan çekiniyordu ama işi kabul etmişti bir kere.

Efe, Murat’ı görür görmez onun homofobik bir adam olduğunu anlamıştı ama homofobi aynı zamanda eşcinselliğin de göstergesiydi. Eşcinsellerden en çok rahatsız olan tiplerin genelde gizli eşcinsel çıktığı da ortadaydı. Murat bir gün Efe’nin birlikte olmak için eve çağırdığı bir aktifi içeri almayınca Efe küplere binmişti. “Sen benim misafirimi nasıl olur da benim evime almazsın ya, sen kimsin?! Kim oluyorsun?!!”, demişti. Murat da kendini savunarak, “Kusura bakmayın Efe bey ama ben özel korumayım, bugüne kadar da kimse için pezevenklik yapmadım, bundan sonra da yapmam”, deyince Efe terbiyesini bozup, “Ay defol ya siktir git hadi! Seni kovuyorum! Derhal çık!!!”, diyerek Murat’a kapıyı gösterdi. Menejeri hemen Efe’yi aradı: “Efe, gözünü seveyim, ya bu adamı ikna edene kadar akla karayı seçtim. Yapma nolursun. Evet biraz pirpirikli bir adam kabul ediyorum ama gerekirse senin hayatı pahasına korur. Bu adam işinin ehli biri, hadi nolursun kırma beni”, dedi. Efe, “Ya nerden buldun bu ayıyı, gerçekten de tam bir ayı gibi”. Menejeri espirili bir şekilde, “Sen ayıları seversin hadi yapma, arayıp söylüyorum yarın tekrar dönsün işinin başına”, dedi. İki gün sonra Efe’nin yeni açılan bir alış veriş merkezinde üç şarkılık kısa bir akustik konser vermesi gerekiyordu ve açıkçası o izdihamda yeniden saldırıya uğramaktan çekindiğinden “Tamam ya üfff, başka birini bulana kadar idare ederim”, diyerek Murat’ın geri dönmesine razı oldu. Efe konsere kadar Murat’la “günaydın” ve “iyi akşamlar” demek dışında tek kelime konuşmamıştı, sanki yokmuş gibi davranıyordu. Konser günü geldiğinde Efe sahneye çıktı ama alış veriş merkezi yönetimi daha fazla insan çekmek için büyük indirimler yapılacağını, çekilişler düzenleneceğini de duyurunca izdiham yaşandı. Efe’nin şarkı söylediği küçük sahneyi aydınlatan büyük spotlardan biri sahneye devrilince Efe ölüm tehlikesi atlatmış ama Murat onu son anda kucaklayarak sahneden uzaklaştırmıştı. Efe, Murat’ın kaslı kollarında geçirdiği, birden bire yakınlaştıkları bu birkaç saniyeden sonra ondan hoşlanmaya başlamıştı. Murat da tuhaf bir çekim duymuştu ona karşı ama adını koyamıyordu. O gece Efe, Murat’a teşekkür etmek için beraber yemeğe gitmeyi tekif etti. Murat önce,”Gerek yok buna, benim görevim bu”, dediyse de Efe’nin ısrarlarını kıramadı.

O gece Efe’nin bir arkadaşının boğaz manzaralı restoranında ikisi için romantik bir akşam yemeği hazırlatmıştı. Efe, Murat’a kendisi hakkında merak ettiği ama soramadığı her şeyi sorabileceğini söyledi. Murat, “Merak ettiğim bir şey yok, zaten siz sürekli göz önündesiniz…”, deyince Efe, “O zaman ben sorayım sana, ister misin?…”, dedi. Murat başıyla onayladı. “Sen neden bu kadar gerginsin bu ibnelik mevzusunda?”, dedi. Murat da geçmişte kendisine sarkıntılıkta bulunan, hatta isim vermeden kendisine ilişki teklif eden tanınmış bazı eşcinsellerin olduğunu da söyleyerek, “Bunlar bana ters şeyler Efe bey, beni rahatsız ediyor sadece”, dedi. “Tamam ama hayatta böyle bir gerçek de var. Ben kendimi bildim bileli böyle hissediyorum. Ve bugün beni sadece eşcinsel olarak değil bir insan olarak görüp yardım ettiğin içinde sana minnettarım”, dedi Efe. “Dediğim gibi bu benim görevim”. “Tamam ama eşcinselleri sevmiyorum dedin”. “Ama yine de… bu benim görevimdi”. “Peki peki, sana bir şey vermek istiyorum”, dedi Efe ve yanında getirdiği çantadan bir kutu çıkardı. “Bunu kabul etmeni istiyorum”, diyerek kutuyu Murat’a uzattı. Murat, “Kusura bakmayın bu profesyonelliğe aykırı”, diyerek kutuyu almak istemedi. “Hep böyle gıcık mısındır?”, dedi Efe, “Ya bir kere de uyumlu davran, bir kere de tamam de”. Murat kutuyu eline alıp açtı, içinden son derece şık ve pahalı bir kol saati çıkmıştı. “Bu… gerçekten çok pahalı bunu kabule edemem,” dedi Murat. Efe, “Sen beğendin mi bu saati?”, diye sordu. “Evet ama…”, dedi Murat, “Bu gerçekten çok pahalı bir saat Efe bey”. Efe yerinden kalkıp saati kutudan çıkardı, elini Murat’a uzatarak, “Takmama izin verir misin?”, dedi. Murat elini ona uzattığında ilk defa elini tuttu, elleri kocaman ve çok seksiydi. Efe Murat’ın koluna saati takarken göz göze geldiler. Murat utanarak gözlerini kaçırdı. “Teşekkür ederim, hiç gerek yoktu”, dedi Murat. Efe, “Boşver. Sana çok yakıştı”.

Efe’nin villasına döndüklerinde Efe iyi geceler dileyerek üst kattaki yatak odasına çekildi. Murat’ı uyku tutmamıştı, kolundaki saati çıkarıp kutuya koydu. İçi rahat etmediğinden onu Efe’nin üst kattaki prova odasına bırakmaya karar verdi. Merdivenleri yavaşça çıktı ve tam prova odasına girecekken, Efe’nin odasının kapısı açıldı. İçerisi karanlıktı. Kutuyu koridordaki vazolu sehpanın üzerine bırakarak merakla ordaya girdi. “Efe bey… iyi misiniz?” “Evet, sadece yalnız hissediyorum”, dedi Efe, “Bu gece benimle uyur musun?…” Murat, “Hayır bunu yapamam”, dedi hemen. “Uyumak dedim sadece”, dedi Efe, “Söz veriyorum sana dokunmayacağım, zaten yatağım bir hayli büyük”. Murat’ın içi içini yiyordu ama Efe’yi kırmak istemedi. “Tamam bir şartla bunu yaparım, bana aldığınız saati yarın geri vereceksiniz. Bunu kabul ediyor musunuz?”, diye sordu. Efe, “Artık uyumak istiyorum”, diyerek sırtını döndü. Bu Murat’ın sorusunun cevabı değildi ama Murat gene de yatağın boş olan pencere kısmına elbiseleriyle uzandı. Belki o gece içtiği birkaç kadeh ya da belki de yorgunluktan uyuyakalmıştı. Sabah erken bir saatte uyandığında kollarıyla Efe’yi sardığını ve ona sarılarak uyuduğunu farketti. Murat hemen yataktan kalkıp aşağıya kata, kendi odasına döndü. Sabah kahvaltıda Efe ile yeniden bir araya geldiler. “Uyandığımda yoktun”, dedi Efe, “Neden gittin?” Murat, “Bakın Efe bey, ben sadece bir korumayım, erkek arkadaşınız değil”, dedi kaba bir şekilde, “Saati de bugün geri vereceksiniz, söz verdiniz”. Efe sakin bir şekilde, “Tamam, geri verdiririm. Sen götürür geri verirsin”, dedi, “Belki o zaman için rahat eder”. Sonra masadan kalkıp odasına çekildi. O gün reklam çekimleri için beraber gittikleri sette Efe, ünlü reklamcı Tekin Koç ile epeyce yakınlaşmıştı. Murat adamın eşcinsel olduğunu Efe’ye gösterdiği ilgiden anlayabiliyordu. Efe, çekimler boyunca Tekin Koç’la flört ederek yakınlaşmasına katlanmak zorunda kalan Murat’a, “Sen saati geri götürecektin. Haydi sen git o işi hallet. Ben burada Tekin beyle oldukça güvendeyim zaten”, diyerek onu uzaklaştırmıştı setten.

Murat saati dükkana iade edip gelene dek Efe’yi düşünmüş, Tekin bey’in ona gösterdiği ilgiden rahatsız olmuştu. Sete geri döndüğünde ise Efe’nin çoktan eve döndüğünü öğrenmiş ve iyice endişelenmişti. Mümkün olduğunca hızla eve döndüğünde Efe’yi evin her yerinde arayıp bulamayınca yatak odasına dalmıştı. Efe yatağında sırt üstü ve çırılçıplak uzanıyordu. Bacakları havada ve hafifçe ayrılmıştı ve muhteşem kılsız poposu son derece davetkar bir görünüm sergiliyordu. Elinde pembe renkli bir dildo vardı ve kalçaları sürdüğü kayganlaştırıcı yüzünden ışıl ışıl parlıyordu. Murat gördüğü bu muhteşem manzaradan etkilenmiş ve penisi hafifçe sertleşmişti. Efe dönüp, “Neden geldin?”, dedi, “Yoksa Tekin’le seks yaptığımı mı düşünüyordun?…” Murat daha fazla dayanamayıp yatağın üzerine çıkarak Efe’nin dudaklarına yapıştı. Efe de Murat’ın üzerindekileri çıkartarak onu sırt üstü yatağa yatırdı ve kucağına çıktı. Murat’ın kaslı göğüslerini okşarken, Murat da onun kalçalarını okşuyor, iyice sertleşen penisini Efe’nin nemli ve kaygan deliğine sürtüyordu. Efe tek eliyle Murat’ın kalın yarrağını kavrayarak deliğine bastırdı,”Seni içimde istiyorum Murat”, dedi. Murat da kalçalarından tutup Efe’yi kucağına bastırarak penisini Efe’nin deliğine geçirdi. “Böyle iyi mi?”, diye sordu Murat. Efe inleyerek Murat’ın penisini dibine kadar içine aldı ve Murat’ın kucağında hoplamaya başladı. “Ahhh harikasın Murat, haydi sik! Sik lütfen! Onu içimden hiç çıkarma!”

Efe zaman zaman eğilerek Murat’ı dudaklarından, boynundan ve göğsünden öpüyor ve bir yandan da kendi penisiyle oynuyordu. Murat alttan vurduğu sert ve seri darbelerle Efe’yi zevkten kendinden geçirmişti. Murat aniden yataktan kalktığında Efe onun gideceğini düşünmüştü ki tam bu sırada Murat’ın o kocaman ellerinin kalçalarından tutarak onu yatağın kenarına çektiğini hissetti. Murat az sonra kendisi ayaktayken onu yatağa domalmış halde dört ayak üzerindeyken sertçe sikmeye başlamıştı. Murat’ın iri testislerinin kendininkilere çarptığını hissederek ard arda zevk patlamaları yaşayan Efe, “Lütfen yüzüme fışkırt spermlerini erkeğim!”, diyordu, “Ağzımı yüzümü spermlerinle yıka bebeğim!” Murat aniden penisini Efe’nin deliğinden çıkarıp bir panter gibi yatağın üzerine atladı. Bir eliyle Efe’yi saçlarından tutup sikine yaklaştırdı, diğer eliyle de hızla otuzbir çekiyordu. Efe ağzını açmış bekliyordu. Sperm gözlerini yaktığından onları kapatmalıydı ama Murat’ı da izlemek istiyordu boşalırken. Murat birden oluk oluk fışkırtmaya başladı. Spermler Murat’ın penisinin deliğinden kalın iplikler halinde fışkırarak Efe’nin yüzüne çarpmaya başlamıştı. Bu sırada Efe’nin ağzına da birkaç damla gelmişti. Murat’ın sperm tadını dilinin üzerinde hisseden Efe hiç düşünmeden onları zevkle yuttu. Murat’ın kaslı ve kıllı vücudu ter içinde kalmıştı. Efe dizlerinin üzerine doğrularak Murat’ın hala sert halde olan ve aşağı yukarı kasılarak zıplayan penisinin kafasını ağzına alarak emmeye başladı. “Dışarıda hep gıcıksın ama yatakta mükemmelsin”, dedi Efe gülerek. Murat eğilip onu dudaklarından öptü, “Seni çok kıskandım”, dedi. “Biliyorum”, dedi Efe, “Bunu yaşamanı istedim”. Aslında Tekin’le aralarında hiçbir şey olmadığını, onun da kendisi gibi pasif olduğunu anlattı sonra beraber uzanırlarken.

Efe artık daha mutluydu çünkü artık hayatında Murat gibi bir adam da vardı. Kendini yalnız hissetmediği gibi daha da güvende hissetmeye başlamıştı. Murat artık onunla yatak odasında uyuyordu ama bunu sadece evdeki hizmetçiler biliyordu. Efe onları kimseye bir şey söylememeleri için tembihlemişti. Birkaç ay sonra prestijli bir TV kanalının ödül programında o yılın en iyi albümü kategorisine aday olduğunu öğrendi Efe. Daha önce hiç bu kadar mutlu olmadığını düşünerek törene katılacağını bildirdi organizasyonu düzenleyen kanala. Ödül töreni sabahında Efe’nin telefonuna bir tehdit mesajı daha gelmişti. “O gece törende sahneye çıkarsan Allah şahidim olsun ki leşini oraya sererim senin göteveren ibne”, diyordu bir tarikat mensubu. Efe yanında Murat varken bu tehditlere artık kulak asmıyordu. Nihayet tören gecesinde en iyi albüm adayları açıklandıktan sonra sunucu, “Evet sayın seyirciler, bu yılın en iyi albümü kategorisinde kazandığı ödülü almak için… Efe Akın’ı sahneye davet ediyoruz! KARŞINIZDA EFE AKIN!” Efe sahneye yürürken, Murat da kalabalığı gözlemliyordu. Tam bu sırada konser salonunun balkonunda bir hareketlilik gözüne çarptı Murat’ın. Sakallı bir suikastçi elindeki dürbünlü tüfeği sahneye doğru çevirmişti. Efe ödülü eline almak için sahnenin merdivenlerinden çıkarken Murat aniden Efe’nin üzerine atıldı ve bir el ateş edildi. Salonda çığlıklar koptu ve büyük bir panik yaşanmaya başladı. Tüfekten çıkan kurşun Murat’a isabet etti ama Murat ayağa kalkıp tekrar Efe’ye ateş etmeye çalışan yobazı alnının ortasından vurarak yere yığıldı. Törene katılan herkes adeta birbirini ezerek salondan çıkmaya çalıştığı için ambulans görevlileri içeri girip Murat’a müdahale edemiyorlardı. Efe Murat’ın yanına oturmuş, “Yardım edin! Arkadaşım ölüyor!”, diye bağırıyordu. Mecburen arkadaşım demek zorundaydı çünkü kimse ilişkilerini bilmiyordu. Oysa “hayatımın aşkı” demek isterdi Murat için…

Birkaç hafta sonra Murat’ın kurşun yarası nihayet iyileşmiş ve Murat da hastaneden taburcu edilmişti. Murat, Efe’nin menejerinden Efe’nin yurtdışında bir yapımcıyla İngilizce bir albüm üzerinde çalışmak için Amerika’ya gideceğini öğrenmişti. “Efe bugün öğleden sonra özel uçakla saat dörtte Los Angeles’a uçuyor”, dedi menejeri, “Bu albüm çok büyük olay olacak, bak göreceksin”. Albüm Murat’ın umurunda değildi, Efe gitmeden önce onu görmek için bir an önce havaalanına sürdü arabasını. Efe’yi uçuş öncesi VIP salonunda beklerken buldu. Efe onu gördüğüne çok sevinmişti, hemen boynun sarıldı ama herkesin içinde onu öpemezdi. “İyi olduğuna sevindim”, dedi Efe, “En fazla beş altı ay sürecek bu albüm, sonra döneceğim…” Murat gözlerinin içine bakarak, “Sonrası yok Efe, sen de çok iyi biliyorsun”, dedi, “Bizi rahat bırakmazlar…”. Efe de bunun yürümeyeceğini biliyordu çünkü eninde sonunda birileri öğrenecekti ve bu onun bugüne kadar inşa ettiği kariyerinin sonu anlamına geliyordu. Kimse eşcinsel olduğu ortaya dökülmüş birinin albümlerini satın almazdı. “Tuhaf bir durum bu…”, dedi Efe, “Oysa neredeyse herkes herşeyin farkında ama ben sürekli bir şeyleri gizlemek zorundayım… Haklısın”. O sırada gelen bir görevli Efe’ye uçağının kalkışa hazır olduğunu söyledi. Efe Murat’ı yanağından öptü ve “Hoşçakal”, diyerek çıkışa yürüdü. Sonra aniden dönüp “Eve uğrayıp anahtarları bırakırsın deği mi?”, dedi buruk bir gülümsemeyle. “Tabi ki”, dedi Murat. Murat eve döndüğünde anahtarları evin hizmetçisine verdiğinde kadın, “Murat bey, Efe bey bunu size vermemi söyledi”, diyerek ona bir kutu uzattı. Murat arabasına binip kutuyu açtığında içinde geri verdiği saati gördü yeniden. Saatin iç kısmında “Seni Sonsuza Kadar Seveceğim” yazıyordu. Murat uzun zamandır hiç ağlamamıştı. Gözlerinden birkaç damla yaş süzülürken saati koluna geçirdi ve bir daha da hiç çıkarmadı.

-SON-

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sonunda olacağı buydu…

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sonunda olacağı buydu…

Ortalama boyda ve orta üstü kiloda kendi halinde biriydim. Yalniz kaldigimda ozellikle siyah jartiyerli corap seksi bir sutyen kilot takımı hatta siyah bir elbise olmazsa olmazimdir.

Ama bir türlü birisi ile olacak cesaretim olmadi, giyindim suslendim en fazla cam show ile kendimi tatmin ettim.

Belk**e sorun kilomdu, belk**e kendime güvenemiyordum. Bir gün zayıflama yöntemleri nelerdir diye araştırma yaparken kendimi kapsamlı bir diyet ve spor egzersinde buldum.

Durmadan spor yapıyor hiç durmadan çalışıyordum günler günleri aylar ayları kovaladı istediğim bir fit bir vücuda kavuştum. Bu arada spor yaparken kalça ağırlık yaptığı sporlar elimden geldiğince östrojen içeren gıdalarla beslenmek günde 2 tane doğum kontrol hapı içerek kalçalarımın yuvarlak olmasını göğüslerimin büyümesini sağladım.

Artık bir afet olmuştum zaten hiç kıl yoktu. Sadece yalnız kalınca değil isanlar içinde içime bir şeyler giymeye devam ettim ama yeter cesareti bulabildiğim zannetmiyorum.

Birgün istanbul’da işim çıkınca, aksam is cikisi çok eski arkadaşım Serdari görmeye gittim. Birkaç bira bol bol üniversite anıları kakara kikiri akşam vakit geçirdik gece 11 gibi ben otele geçeyim deyip izin istedim aklımda otelde muhteşem bir afet olmak vardı.

Serdar izin vermedi ya dedi kaç yıldır görüşmüyoruz benim hanım evde yok bomboş ev a sen de bir yerde yatırırsa işte hem sohbet ederiz aslında istemeye istemeye kabul ettim çünkü serdar’ın yanında giyinmem mümkün olmayacaktı çok ısrar ettiği için evine doğru yola çıktık

Evdede birer votka sonrasi saat gece 2 gibi hadi artık yatalım yarın iş var diye konuştuk. Ben nerede yatacağım dediğimde Serdar oğlum iki kişilik yatak gel işte yat bir yan tarafta diye aklınca espri yaptı. Birden bir cesaret geldi içimden işte Cansu aradığın fırsat bu dedim.

Ya iyi diyorsun hoş diyorsun da seni bilmem mi ne azginsindir, bu yataga kız giren kadın çıkar, artık benim başıma ne gelir kim bilir dedi

Serdar’ın da zaten kafa güzel vallahi Bizim karı da yok 20 gündür gözüm dönmüş delikli kuruşa bile sulanıyorum dedi.

İçimden Cansu bir şeyler olabilir dedim ayıldım, kendimdeydim artık. Yatağa doğru ilerlerken espri olarak başlattığım işi sürdürdüm. Bak Serdar vaat edip bir şey yapmayacaksan ben salonda yatıyorum falan takılıyorum oda sen yatağa bir gel bak bakalım o küçük Serdar mı büyük Serdar mi espri yapmaya devam ediyor.

Neyse bu şortla üstü çıplak atladı yatağın içine, ya bu konu öyle bir şaka olarak kalacaktı ya da ciddilesecekti.

Önce üstümü çıkardım Serdar tam sarhoş hafif baygın gözlerle bana bakıyordu gömleğimi çıkarttığında gözlerinin buyudugunu ve uzerimdeki azdirici gücünü fark ettim

Serdar oğlum nasıl meme benim karı da yok öylesi hayır kilon da yok bak kötü şeyler olabilir deyip güldü

He he kötü şeyler olacak nerede sende o malzeme diye cevapladim.

Ve pantonunda indirdim. Tahmin ettiğiniz gibi altında çok seksi bir string külot vardı ama Serdar külot fark ettim bilmiyorum

Yatağa girdim ama şakalaşma devam bak göğüslerde büyütmüşsün 2 dil atayım mı hafiften ellemeler ben küçük küçük cevap vermeye başladım

İlk kim kimi öptü bilmiyorum ama dillerimiz birleşmişti öylesine öpüşüyordum ki muhtemelen ?kimizinde dudakları morarmıştı yavaşça memelerime doğru indi, yalamıyordu, bildiğin somuruyordu. Ben çoktan gitmiştim artık ne yapsa hayır diyecek durumda değildim.

Elinden kurtulur gibi olduğumda o özlediğim siki once avuçladım sonra sonuna kadar ağzıma aldım ama nasıl anlatilmaz.

Serdar bildiğin bogurmeye başladı, çıkarmadım durmadım da, oluk oluk agzima boşaldı, zerresini ziyan etmeden yuttum. Ben bu ani yillardir bekliyordum..

Boşalma sirasinda Serdar ayildi, biz ne yaptik surat ifadesi ile bana bakmaya çalıştı ama hem ağzım hem gördüğü manzara tekrar indik hazır olmasını sağladı.
Ağzımdan çıkardığımda zaten üniversitede bile niyetin kötüydü sonunda istediğin oldu dedim, tam olmadı şuraya yüzüstü yat dedi

Çekmeceden vazelin alıp deligimin içine bir parmağıyla yedirmeye başladı Bir anda iki parmak oldu sonra 3 , 4’te bu sefer ben Çığlık atmaya başladım.

Arkamda yerini alıp gidip geldiğinde bunu bu kadar zamandır beklediğime hem bin pişman olmuş hem de anın tadını çıkarıyordum.

Sabah kalktım çantamdan siyah jartiyer takımimi, topuklarimi giyip mutfağa gittim kahvaltı hazırladım. Sonra neler mi oldu anlatacağım…
Ama yataga ilk girdigimdeki halim için asagiya iki foto biraktim

Ben Esra telefonda seni bo�altmam� ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32